nu är min kropp verkligen tröttiz. samma med mig

HEJ MINA SMÅ FETTON.

Vi förlorade med 2-0.
What else can I say? Vi hade matchen hela första halvlek, och tur som dom hade kom dom över på våran planhalva 1 gång och fick in ett skitmål. Andra halvleken spelade vi väl sådär och dom gjorde även att till mål i slutminuterna. Annars så gick det ganska bra för mig, känner att jag har en förkylning i kroppen för jag orkar inte lika mycket som jag brukar orka. Men ingenting jag förväntade mig heller!

Imorgon är det mittnorden
. Jag vet inte om jag ska vara med eller inte.. Alltså det är 94orna som spelar och jag spelar ju inte med 94orna men jag får för min tränare, om jag orkar dvs. Får se hur det blir med det. Nej alltså. Detta inlägg handlade bara om fotboll känns det som. Inte för att det gör mig något! men ni kanske vill höra något intressantare..

Nä jag vet inte. Jag är bara trött. Men jag måste avsluta detta inlägg med ett skämt. Eller med en rolig mening...



....När sandra dricker något, ur flaska eller glas, ser hon ledsen ut. Ungefär såhär:



Haha. VARJE GÅNG.


godnatt puss / idaho

förslag på presenter då?

Hej älskade.

Någon som hann läsa
mitt inlägg tidigare? Tog iallafall bort det. Och ursäkta inlägget. Men jag var arg och sur på allt och alla. Men nu är allt mycket bättre!

Solen skiner, himlen är blå. 29 grader är det också. Perfekt dag för att ligga ute i solen med en skål med jordgubbar.
Men eftersom att jag har match i kväll är det inte alls en bra ide. En annan ide jag har är att åka in till birsta city och kolla på present åt Ellen och Jossan som fyller år om 2 dagar. Help meeee! Men jag orkar inte.. Får bli imorgon. Måste bli imorgon. Jag skjuter jämt upp på saker och ting. Har funderat lite på det. "gör det imorgon, gör det senare". Men det blir heller aldrig så..

Snart fyller jag också år, eller om 24 dagar för att vara exakt. Men 3 veckor går ju fort! Och vet ni vad jag önskar mig?
En killkompis som är bög. Haha. Skratta på. Nu kan ni sluta skratta. För tänk er, han skulle man kunna snacka killproblem med. Han skulle förstå en värsta väl hur man känner. Han skulle älska att ta med en ut på en shoppingrunda. Nu lät jag.. pretto. Men pretentlös är jag inte alls. Jag lever upp till mina små mål här i livet. Tror jag.. En till sak jag önskar mig är en resa till england och manikyr,pedikyr + spabehandling. Så vad säger ni? Make my dream become true little crazy faaanz!!

Nu ska jag käka upp min lunch.

.. ytliga kyssar/ i


mmmMMmmMm

abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäö

hej fanz

Det gick bra att träna förutom att jag blev trött efter 5 minuter hela tiden. Fick stanna upp typ 70 gånger på hela träningen och ba: JOBBIIIIIHHHHSHSHIIIGT. Men så är det väl när man har en förkylning i kroppen antar jag. Och imorgon ska jag spela match!  ojojoj.. hur ska DET gå då? help me little god there up in the sky.

Haaaaaaaaar jag nämnt att min engelska ligger på MVG++++++++++++++++++++++++++? Nej.. Jasså inte? Hepp. Nu vet ni iallafall.

Nu ska jag borsta tanden sedan sova.
Kyss på pannan / ajdy


BRUNETT ELR BLOND ?

Mina nya chinos, syns kanske inte så bra, men vad tycker ni? :)

TJABBA.


Jag är fortfarande täppt
i näsan, och hade puttelite huvudvärk i morse men annars mår jag kanoners! Var på the beach idag med Cecilia och Sandra och steeeekte. Också badade vi lite också. En gång trodde jag att det var en nunna som låg på botten när jag och Sandra simmade ut en bit. "en nunna?" tänker ni.. ja, en nunna! Jag och Sandra såg på en skräckis häromdagen där det var en nunna som kom upp ur vattnet, badkar, sjön osv typ. Och sen mördade hon massa tjejor.
Därför har jag fått en forbi för nunnor nu. Ska aldrig konfemera mig. För då får man träffa nunnor har mitt barn Cissi sagt.

När jag nämner bad, nämner jag nu mitt hår. Att bada med håret uppsatt är dumt. Att sedan torka håret uppsatt i solen är också dumt. Att sedan komma hem och släppa ut håret och märka vad man har orsakat tänker man: dumt.
Alltså förstår ni att mitt hår är ett enda trassel nu. Bara tarssel, lockigt och tovigt. Inte alls kul! Någon som har tips hur man gör för att slippa det? :)

Ikväääääääll mina små fjun, ska jag träna! Första gången på ungefär 1 månad. Undra hur det kommer gå, plus att jag fortfarande är förkyld. Men vafan! Nu måste jag komma igång med träningen igen!!




Jag är en softis. En softis brevid äppelundas grusplan med min vän Cissilito!


kyss på er / ida



jag är täppt i min nose

Helo little cupcakes.



Idag var jag som sagt
med cissi på stan, köpte 3 saker... Någon som kan gissa vad? Ett par nya chinos! Mörkblå var dom. Sen köpte jag ett par jeans också, och en svart väska. Cissilito köpte något till mig också, och jag vet inte vad. Vart var jag när du köpte det?!.

Denna månad känner jag mig pank. eller det är sådär jag-kommer-bli-pank kännande jag har. Ska köpa presenter åt både matilda och cissi. Vad önskar ni er tjejor? Åååååååh det är så jobbigt att köpa present till någon tycker jag. Om man inte vet vad dom önskar sig alltså. Man går omkring där i affärerna och spanar runt och vet inte efter vad. Fortfarande vill man ju att de ska bli glada över det. Eller vad säger ni? Har ni lika svårt att köpa present som jag?


Ikväll iallafall. Jag ska bort med familjen och käka hos några. Ska väl bli trevligt..
Nä nu ringer stephani ska ta ett ordentligt snack med henne! hehehe

puss och smek / i




rubrik?

MORSNING sverige.


Här sitter jag med cissilito som jag inte träffat på en vecka. Om man räknar bort att hon sprang förbi mig igår i all världens fart för hon inte skulle missa bussen!

Idag ska vi åka in till stan och shoppa förhoppningsvis, om jag hittar något alltså. Är på värsta shopping-suget nu. Må..s..t.e.....in..vest..e..r.a.... Hehe. Åh cissi har köpt världens snyggaste chinos :D avis avis avis.

Men nu ska jag sociala mig med min vän. Innan vi drar iväg.


kyss / ajda


Eftersom att stephani är så jävla hipp hos alla just nu måste jag ju
passa på att visa att vi har en speciell relaktion till varandra :)


a bit strandge inlägg maybe.

GODMORGON kära bloggläsare!



Eftersom att jag är van vid att kliva upp tidigt nu (vi var på stranden typ kl 10 varje dan, på öland) så vaknade jag prick kl 08.59. Men det var lika bra. Ska till stranden idag! Men till vilken får ni inte veta... *Im sO HemLigHetSfuLL*

Hmm.. En till liten grej jag har tänk på är, de flesta har väl ett motto? Eller?
Vissa har ju sånadär: LEV LIVET SOM ATT DU SKULLE DÖ IMORGON!. Men det skulle inte funka alls om man tänker efter.

Att leva loppan innebär att man åker utomlands minst 10 ggr/år. Köper allt man vill ha. Äter allt man vill, gör precis som man vill. Ok, äter allt man vill? Haha jag skrattar åt mig själv. Ibland är det käraste en människa kan ha -mat:) Sen lär man ju inte bry sig så mycket om andra. Om man ska leva livet varje dag har man inte tid att gå och oroa sig för andra, det är ju JAG som ska ha kul här.

Mitt motto är nog: Tänk frammåt. Det var Sandra som fick mig att inse DET också. Hon berättade för mig att hon hade träningsvärk. Då tog jag tillfället i akt och sa: Tänk frammåt sandyyyyyyyy!
Det är sant. Allt blir bättre med tiden. Nästan allt. Ett jobbigt träningspass.. men tänk frammåt! Nån jobbig människa som stannat för att prata med en i 15 minuter.. ja tänk frammåt!



Jag blev jävligt hungrig nu. Ska ta en macka snart......... ok, MIN MAGE SKRIKER.
*tänk frammåt*  Haha jag hoppas ni inte tkr jag är så jävla konstig nu. :)

öm kyss / mig





call me..mamma puh

HEJ älskade.


Jag har tänkt. Det är mycket man tänker på. Mest tänker nog jag innan jag somnar. Allt från blommor och bin far runt i mitt huvud. Helt plötsligt kan jag tillochmed börja fnittra lite för mig själv sådär onskefullt. Då tänker jag såklart, och ser en bild framför mig, hur jag har kommit på värsta smidiga och lite sådär onskefull plan mot min kompis Sandra. Det är en faktist också en sak jag har tänkt på, iallafall nu, att Sandy(sandra) är som mitt egna lilla offer. Hehe säger jag,  *gnuggar händerna girigt* Ja alltså, jag smider planer. Testar på Sandra. En gång gick min plan lite ur styr, och vi startade en catfight. Som tur var brast vi i skratt tillslut och blev ännu mer friends4life JAO. Men mest tror jag att Sandra uppskattar mina planer, uppmärksamhet som uppmärksamhet! Så tänker hon nog tror jag. Helt oironiskt!

Men nu till saken jag har tänkt på friendz! Sandy dee och jag har varit kompisar i typ 8-9 år nu, åtminstonde känt varandra så länge. Och även om nästan alla mina kompisar kallar mig mamma (dont ask me why) så är jag verkligen en mamma åt Sandra. Iallafall en 2:a-hands-mamma. Vi tar ett exempel! Efter träningarna/matcher, hon glömmer saker, jag städar upp efter hon. Eller om vi äter här hemma hos mig och hon har ätit upp. Då säger jag med rar och sådär mamma-stämma: Ta meeeeehhhr. Så gör hon som jag säger. I GOT THE POWER. Nu känns det som att ni på något sätt känner Sandra ganska bra, är det fel av mitt att sitta och skriva detta? Neeeeeeeeeejdå. Sandra tar inte illa upp. Uppmärksamhet som uppmärksamhet! Tänker hon.

Det jag och Sandra kom fram till förut är att, hon ska börja kalla mig för Mamma puh! Varför? Vet inte. Det känns bara bra lixom. Mamma puh, sandras andra morsa. Jag har så mycket olika tankar. Men just denhär dök upp i mitt huvud.
Behövde dela med mig min tanke till er! Men det är ju så vi gör, delar våra tankar med varandra. På så sätt lär ni känna mig bättre! Det är väl ändå viktigt? Även om detta inlägg riktades mot Sandy och inte mot mig.. Hmm.. Nästa gång jag får djupa funderingar så ska jag skriva om mig. Mig! MIG!

Nu, till Linzo!
Simma lugnt

/ ajdo



Ribbat linne: cubus
Kjol: jag sytt

 




it's good to be home..

JAPP! nu är jag hemma. Kom hem igårkväll runt halv 1 tror jag klockan var. Har haft det helt underbart på öland. Min önskan slog också in! Fanns gott om snygga killar och bra väder hade vi alla dagar utom en. Då förstå ni nog att jag har legat och pressat min lilla albinokropp för att bli brun. Och nu har jag fått lite färg, det är nice. En till sak jag har fått är feber. Fick det igår morse.. jag vaknade idag i hopp om att den hade försvunnit, men no. Såååååå, det blir nog inte något speciellt som händer en fin dag som denna. Igentligen skulle jag vara med på vårat träningsläger som varit nu i helgen, åtminstonde andra passet.. men ni kan ju räkna ut själva att det inte alls blir så.


Tråkigt tycker jag. Dethär med febern min. Någon som har förslag på vad jag kan hitta på? Först tänkte jag dra in till staden en sväng och kolla om jag hittar något. Men sedan kom jag på att jag kommer svettas ihjäl! Jag gör det redan nu. Som en liten gris känner jag mig.

Det är en sak jag måste berätta bara, om min dröm. Jag drömde att jag och Cecilia skulle gå på typ auktion eller vad det var. Nått sånt. Så kommer mcfly grabbarna upp på scenen och börjar sjunga. Och jag skriker hejdlöst "DANNYYYY!".
Sedan ringer jag linn och berättar, hon trodde inte på mig. Så då sa jag att jag skulle skricka en bild på dom med mobilen, så jag gjorde det. Då kom hon också dit! Åh så jävla lyckliga var vi. Linn sa "jag trodde dom aldrig skulle komma till sverige, så bara står dom här nu" och tårarna forsade ner längst hennes kinder. Samma för mig. Men nu kommer det bästa.... jag,linn, cissi och nån till tjej fick åka med en sväng i deras bil!! Så satt vi där och skrattade ikapp med boyzen, och pratade. Engelska såklart. Gick lite svårt i vissa stunder men det funkade!.

Det är lite skumt sådär.
Att dom kom och besökte mig i min dröm. Jag menar, det känns nästan som att jag aldrig kommer få träffa/se dom. Aldrig. Nej, aldrig. Haha dramitiskt det lät, med aldrig. Men det är sant!
Nä nu jävlar, LINZO! Vi måste dra till england, vi måste dra till en av deras konserter. VI MÅSTE. Det känns som att dom berättade det i drömmen min. ÅH!! jag blir så glad av bara tanken att få se dom.


Nu ska jag äta frukost.. Kanske kmr nån spexo bild från öland senare när jag har fört över bilderna.
Kyss på er så länge! Och en extra till Mcfly-killarna!
/ ida


gästbloggning

tjobre cissi här,

bara så alla vet så har jag nyss pratat med ida och jag saknar henne som fan, vi snackade lite om våra life och lite annat smått och gott. hon låg på stranden och solade sig hon,mysigt mysigt!
näe nu ska jag kolla hur min kladdakaka blev.

jag saknar dig gumman, det är dags att komma hem till mig nu! <3

/ idas cissilitho


Okej kompisar..

.. Öland. Imorgon. I en vecka. Drygt en vecka iallafall. Det ska bli så skönt..
ÅH NEJ! Jag har glömt att föra över bilderna från min kamera & ladda kameran! Måste göras. Sedan ska jag ner, ta mig en macka och bara känna lugnet.
UHU jag kommer sakna mina nära och kära så mycket, sååå mkt. Ni får lova att höra av er 24/7, och berätta att livet känns så trist för er när jag är nere på öland och att ni inte kommer att skratta på 8 dagar tills vi träffas igen! Lova det!!!!!
Hehe ser Cissilito sitta där hemma i stolen och nicka instämmande. HEHEHE. Bra.

Men vad är jag på humör förresten? Och varför frågar jag mig det förresten?! Jag ÄLSKAR ju mig själv när jag är såhär. la-la-la-love. Lika mycket som jag älskar mitt egna lilla sötsug efter socker! Eller som stanken från nyanvända benskydd!
SÅ mkt älskar jag det. Mitt självförtroende ligger på nivå 10000 nu. Känns bra, ne fyfan vad drygt inlägg. Här kommer en bild elr 2 vettja.

 
1. Älskar min nya vältränade,muskulösa, six-pack kropp. SPEXIGT.
2.Kära gud, jag hoppas innerligt på bra väder och snygga killar där nere..


..AMEN. /ajdahooe

vad vill ni att jag ska blogga om?

Halo.


Jag har ingen sådär större blogglust just nu.. är så himla trött, har nog bara sovit i ca 6 h inatt. Men det är nice.
Linn sov somsagt hos mig inatt, som vanligt somnade hon före mig. Så där låg jag och hörde på hennes tunga snarkningar och smålog lite innan jag tillslut somnade in. Ja, som vanligt.

Vaknade sedan kl 10 av att Linn kollar på mig och säger: Jag har varit vaken typ ASLÄNGE, kunde inte somna om.
Okej hehehhh sa jag, men somnade aldrig om jag heller :( Bara att kliva upp.

SÅÅÅÅÅååå.. Vad har vi gjort idag då? Ätit. Spelat kort. Fixat blogg till Linzo! Checka in den vettja; http://dougiepoynters.blogg.se, vad tycker ni om designen? Fin va? *BliinkbLinK*
Sen har vi bara umgåts lixom.

Nä nu ska jag ner och kolla vad lillasyster tagit vägen.

KYSS / ajda

17 juli....

Hej fanz..


..jag uppdaterar! Idag har jag varit på stan med stephani en snabbis, köpte en ny bikini tills öland! Super fin!
Sedan for vi hem till mig och umgicks, åt mat och sedan runt 6-7 kom linn även. Då drog vi först till ica och handlade godis, sedan till Plutten för linn skulle ha sin jävla red bull, hela 20 svenska kronor för en. Sedan gick vi till spelbutiken och hyrde en skräckis, House of wax hette den och var superläskig. Suuuhuhuhuper.

Runt 11 drog stephani hem och då gick jag och linn på en liten promenad. Mötte även linns släktingar, dvs sånadär bruna stora sniglar. Är det dom som kallas för mördarsniglar? Isåfall var det mycket såna ute ikväll, skulle nog på PaRtyY någonstans. Sen hem till mig igen en stund. Nu ligger vi i varsin säng och kurrar.. kurrikurr..

MEN.. vad är det för dag idag? Inte vilken dag som helst vill jag lova!
- GRATTIS TOM FLETCHER PÅ 23-ÅRS DAGEN, UNDERBARA DU<3

Nej nu ska jag sociala mig lite med Linn och fortsätta pilla i hennes navel.
So long.

/ajda



lots of love to you TOM.

nu är det gjort. done. finish. känns bra, aaaaaahhh..

God kväll.



Jag har nyss tryckt i mig en glass. Köpt av glassbilen förra veckan på min syster begäran. Det var gott.
Heheeeee.


Kvällen har jag spenderat 150 m från mig, dvs hemma hos Linn. Tillsammans med månza,matilda och linzo själv.
Det var väl kul. Haha vi såg även lite på "so you think you can dance", någon annan som också gjorde det?
Iallafall var det en större tjej på typ 30 år som sa: "Jag har sett programmet och tyckte det var kul, jag vet ju att jag kan dansa så jag tänkte att det kanske skulle vara roligt att vara med" Något sånt.
Så börjar musiken och hon springer bara omkring på golvet och korstar benen, rör lite mjukt på magen så gott det går.
Såg ungefär ut som en elefant-mamma på första ballett lektionen..
Haha så jävla skrattretande såna människor är. Till ursäkt sa hon något om att det var halt och att hon gjorde bort sig i mitten.

Jaja..men imorn! Imorgon imorgon imorgon.............. ska jag in till staden med stephani och kolla på en ny bikini till öland. Må..åå..ste....hi..tt.a.. Sedan ska vi hit hem igen, och linn skulle nog också komma över. NICE där flickor.
Nä nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tanden.

simma lugnt/ ajdo


Jag vet att ni gillar bilden.. Lägg märke till stephani som flyger in the background :) :):):)

 

A phonecall who changes everything. Or.. changes much iallafall:)

Halo.



Idag vaknade jag kl halv 12 och bestämde mig för att jag skulle ut och springa. Så jag gick ner till köket och åt 2 mackor och ett stort glas juice innan jag drog iväg. Sprang inte så överdrivet långt idag.. kanske 3-4 km eftersom att jag gick en bit också. Men skönt var det iallafall. Sedan ringde Cecilia mig och frågade om jag kunde komma ut till tranviken en stund..jag åkte dit efter jag hade käkat lunch. Men självklart ska det bli typ pissväder bara för att jag kom dit, massa moln och kallt blev det med. Men nu är jag iallafall hemma, kanske skulle vara med hon som är sämst på volleyboll lite senare. Cissi.
Hehheh nej jag skojar bara med dig lillen, du är ju fetgrym.

 
Och igår lekte jag med stephani ända tills kl 11 på kvällen, det var kul. STEPHOOE AND AJDAHOOE, you name it;)
Skulle igentligen vara med hon idag också, men det blev inte så.. Istället blir det nog staden imorn. Sen hem till mig. Nu vet ni det.


ÅH när jag åker till öland vill jag ha med alla mina kompisar.Kommer bli dö-trist ibland när jag vill spexa till det lite och ingen kmr förstå mig? Eller när jag drar ett classico skämt a la Linzo and Ajdo. Vem kommer skratta dårå? Bara jag, helt själv. I ett hörn. Utan vänner. Bara dom närmsta jag känner. Och sen en finne jag klämmer. Ha-ha nu är jag tråkig...
Men jag får helt enkelt ta mig i kragen och bli en seriös person.

??


kysssss/ i

hana-pee klubbbbbbbbbbbbbbbbben

Hej vänner och främlingar.


Sitter just nu hemma hos Stephani och kom hit runt kl 2. Hon håller på att platta sitt hår, sedan ska vi troligen ut på en liten cykeltur. Får väl se hur det går, hehe.

Igår var jag på bio med Cissi och Stephani, såg Sex and the city 2 veckor senare än alla andra sundsvallsbor :) Men den var riktigt bra tycker jag. Och det var ju treeevligt också förutom att jag tappade ut mina popcorn. "åh nej" pep jag. Men som tur var fick jag smaka av Stephizz, hugglo där. 

Ja juste, jag och Stephani gick med i Hana-pee klubben nyss, vi är så grymt coola nu. Dock gick vi bara med för att få sånadär armband. Haha.

Nä nu börjar hon bli klar. Så vi hörs senare



simma lugnt/ ida

 

lite förrvirrande inlägg. but thats the way i am, right now i guess.

Tjabba-aa-aaaahh

Jag är så jävla dum. Så jävla korkad. Gör bort mig för mig själv. Gör det svårare för mig själv. Förrvirrar folk, även mig själv.
Vad dethär handlar om kan jag tyvärr inte skirva ut på bloggen, skulle bli alldeles för personligt. Hehe oooh hemlighetsfullt där ida.. Men seriöst så måste jag få hjälp av någon.. någon som förstår mig bra och känner mig väl. Ja! Såklart jag syftar på min personliga psykolog Matilda! Hon är det. Bara mitt lilla psykiska stöd :')

Gårdagskvällen tillbringade jag först med Cecilia, vi såg på en film.. Mr.Woodcock elr vad den hette. Sedan drog vi iväg till Linn där några st var. Typ 15 minuter efter skulle cissi dra till taxin, så jag stannade kvar där en stund till. Och det är just här, där,då jag syftar på varför jag är så dum. Hehe nu skulle ni gärna vilja veta.. *ondskuldsfull miiiiin*

Och ja idag skulle jag igentligen åka till holm med cissi och bo där i 2 dagar, i hennes mormors stuga men det blev inte så, var tydligen så dåligt väder där borta. Men oj! Kolla ut folk, solen är framme och himlen har blivit blååå. Kanske tranviken imorgon då. Eller..just det...

...AMAGAD. Stephani tänker göra något hemskt med mig i morgon. Jag ska till henne, kl 3 på natten.. Ska smyga runt i hennes hus lite förrvirrat :"s-s-stephaniiii? ha-hallå?.." Sedan kommer hon bakifrån, tar mig för munnen och slänger in mig i nån läskig skrubb. Där kmr jag sitta. Livet ut. Rest of my lifeee.. HELT sant. Hon skrämmer mig. Dendär Stephani.

Solig kyss/ ajda






pretto-me, hahaha nej så är det inte

Hey.

Så jävla trist väder idag, blir sjukt less. Less. Mycket man är less på. Folk som bara ta och aldrig ger. På att jag aldrig kan bestämma mig. På att jag aldrig får sova ut på morgonen för lillsyster väcker mig. Även less på folk som tror sig vara less.
Nu blir jag less på mig själv. Fan vad pretto jag lååååter.

Idag HADE jag planer, skulle åka till stephani. Men vi tar det någon annan dag, orkade inte palla mig dit när vädret är som det är, hehe. Typ hela dagen har jag suttit framför datorn. Förutom imorse när jag såg på en Scooby-doo film med tilde ur hennes lilla samling :'). - vivaaaaaa MexiCO, hey hey HEY! sjöng dom, tilde också.

I  was with my friends Cecilia yesterday, and from now on i'm going to speak english, because i love my self when i talk like this, im so fucking good! I hade a great time with my little blond-friend yesterday. We did slingor *Oups* in eatch others hair and then I cut her hair, I must say i did a great jobb :') Or what do you think cecilia? Haha i know cissi dont fattar everything i say, she has like G- in english, nooooow everyone knows that to. Bad. Sad. Mad.
aaaaaaaah orkar inte.
Ikväll ska jag nog vara med henne igen, får se vad den kvällen har att bjuda på!
men nu..



kYSs/ ida

svarar

Men hurrni vad dålig ni var på att fråga. fy.. men självklart ska ni andra få era svar för det.



annaa
1. hur är och ser din drömkille ut?
2. din favvomat?


svar: 1. Jag har nog ingen spec drömkille.. Men gärna blond-mellanblond,lång, vara rolig, ha magrutor, ska ha snyggt hår!, trevlig, snäll, inte föööör omtänksam, kunna sjunga, ha lite lockigt hår. Finns du där ute nånstans dreeeamboy?..
2. Pappas grillat. mums det.

michaela
va är de värsta du vet?

svar: brutna ben ger mig verkligen kalla kårar. Annars är det nog känslan att veta att mina pengar är slut:(

MAAALIN
ditt favortiplagg och vad kostade det?!:)

svar: oj malin jag har ingen aning.. Kanske mina beige chinos som jag fyndade,200 spänn på rea. Eller en vit klänning från gina som jag inte minns vad den kostade. :)

anonym hhihi
vem beundrar du?
vad heter bästa kompisen?
vad gör du just NU?

svar: Tom Fletcher och Hanapee.
Mina bästa kompisar heter Linn, Cissi, Matilda och Sandra.
Just nu sitter jag och gäspar i soffan medans jag ser på ett program med mammsen.



Hoppas ni få blev nöjd med svaren iallafall. Hahahaha

puss / i


godnatt älskade ni

Jag har kommit på en rolig liten sak jag vill göra..
Ni får fråga mig vad som helst, så ska jag svara här i bloggen. Ni får vara hur anonyma ni vill och ställa vilka som helst frågor. Så.. vad vill ni vetaaaaaaaaaaa? KOM IGEN OCH FRÅGA!

Okej, ett snabbt inlägg nu.

Helo.

Kom hem från gif för ett litet tag sedan och dom loosade med 3-2, badbad.. Åkte in med cissi men väl där borta träffade jag även matilda,linn,måns,rickard och linus. Och sen martin och ante också.

USCH och FY. Jag har ätit så himla mycket onyttigt det senaste dagarna att jag vill bara spy över mig själv. Inte för att det är onyttigt utanför att det är verkligen inte bra för lillmagen min, blir inte en lillmage då längre!
Så däför måste jag pallra mig ut nu innan klockan blir för mkt och ta mig en liten springtur. Även fast jag är hur trött som helt.. jag MÅSTE


kyss på dig/ i

hurrni!

Nu är det 8 dagar kvar tills jag drar iväg till öland i ca 8-9 dagar.
OCH JAG LÄNGTAR!!



om du kollar noga så ser du att stranden fortsätter åt vänster lååångt, böda stranden är ju 2 mil;p
älska!

torsdag

gooooooodmorning


Jag är trött. Så sjukt jävla pissssssssstrött. Somnade väl ungefär kl 2 igårkväll, vaknade först kl 7 av min bror som ska iväg på jobbet som står och duschar "hårt" och står och stampar i golvet typ, i takt eller något. (jag ligger vägg i vägg med badrummet). Efter ett tag somnade jag om. Kl 9 vaknade jag av min syrra som skriker i nån mick där nere, jag öppnar dörren och skriker: MEN TILDE TYYYYYYST!!. Sen somnade jag om.
Sen vaknade jag igen kl 10 :'( av att min syrra springer omkring nere och typ skriker/sjunger och ger sig aldrig, då öppnar jag dörren och skriker: MEN TILDEE! DET RÄCKER!!! Sen var jag klarvaken. Men det gör ju inget. Min kära syster.... no hard feelings, lixom.

Igår tillbringade jag hela mig dag hos min vän Linn med Matilda, och lite senare Linus, Rickard och Måns också. Det var väl kul. Såg skräckis och sådär, fast den var gabska dålig tycker jag.
Och idag.. jag skulle igentligen till tranviken men det är absolut inge vidare väder.

Ajaaaaaaaa.. vi hörs
/ ida

hemma

HEJ älskade.

Idag var jag som sagt på tranviken med dom "gamla vanliga", väldigt treeeevligt.
Hände även en liten grej.. vet inte om jag ångrar mig elr om det känns bra. Känner mig bara dummis.

Har nyss käkat och ska snart duscha och sånt. Senare kommer Sandra, vet inte än om vi ska vara med linn och dom som va med oss på tranissss. Får se..

Nu, duschen!

KYSS/ajdaho


nicee väder today!

Sola och bada med en piña colada!
Idag!
På ön!
Tranviken!
Med mina vänner!

vi hörs
/ida


Jag har fått backstreetboy's låtar i mitt huvud, bläh

Ahhh sådärja.. nyduschad och klar. Ok, inte klar. Inte alls klar. Ska käka lunch(när då?!) blåsa håret mitt, platta håret/eller sätta upp det. Sminka mig, välja kläder.. Äta något igen? Sen är jag klar! Klar till att dra iväg med tjejorna till sidsjön där vi ska träffa Måns, Rickard och Linus. Och ha filmkväll, mysigt det.

Imorse vaknade jag upp hos Cissilito, vi satt oss först vid tven och såg på nå tråkigt program som cissi sa att "det kan faktist va rooligt iblaaaaand". Hehe okej. Det sög. Sedan åt vi frukost, toast och oboy. Efter det tog sig cissi en liten dusch innan vi for hem till mig. Det första jag gjorde var att hoppa in i duschen! Och nu sitter jag här.. Hmmm..

Usch jag kom och tänka på en sak, min 5-åriga lillasyster har gått och blivit fjortis! Hon "daaaahh" -ar åt mig. ?!



so long/ adida


dryg

HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ.

Jävla pissväder. Jag som tänkte åka till stranden idag så vaknar man upp och det är alldeles grått ute. Fine.
Så vad händer idag då? Jag ska städa rummet, packa upp väskorna nere i hallen.. Kanske vara med cissi, om det hinns med. Men ja det gör det nog.

Igårkväll hade jag det mkt trevligt med min höna-vän. Cecilia lööövgren. Vi satt inne vid datorn i typ 2 timmar och åt godis, såg på tv och så. Sedan gick vi ut en sväng och då hade vi kul vill jag lova. Hehehhehhe.
ÅÅh orkar inte bloggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. men vi hörs



simma lugnt/ ajdo

love is in the air. eller? hjälp!

Tja tja


Igår var det gatufesteeeeeeeen, och det var skumparty! fan vad kul det var:D Åkte även dendär star dancer och virvelvinden. Det var kul. De andra försökte få upp mig i dendär jävla batman karusellen, men aldrig i livet säger jag bara.

Today var jag i staden med cecilia och shoppade lite, köpte ett par skor & ett par beiga chinos, fikade lite och sådär. Sen gjorde vi inte så mycket mer där. Åkte hem och har nu varit här ett litet tag bara, cissi drog precis. Men hon kommer nog tillbaka sen mot kvällen för då ska vi hitta på nått funny.

Förresten såg vi lite
på E.M.D också, snyggingar alla 3. Kommer kanske nån bild sedan om nån är intresserad?;)

hörs senare

/i

jag har ont i min svanskota:(:(:(:(:(:(:(

MMMMMM jag är trött. Vaknade kl halv 9. Somnade kl 2. Väldigt trevligt..
Men igår på matchen gick det faktist bra att spela! Jag var inte så trött i kroppen som jag trodde att jag skulle vara, tur det eftersom att massa kompisar var där och kollade. Jag gjorde faktist ett mål också (y) 2-2 blev det som slutresultat. Men vi spelade faktist bra, säsongens bästa match säger vissa :).

Efter matchen igår drog jag och sandra hem till henne efter att ha duschat där borta, sedan trog vi ut en snabbis för vi skulle träffa lite folk en stund. Öh hmmmm går nog inte in på nå detaljer. Hehe. Sedan drog jag och Sandra hem hit till mig och satt och spelade kort och åt chips och bara satt och prata, det var faktist mysigt. Sen bäddade vi upp åt henne, hittade fan inte dendär jävla madrassen så vi fick göra som en egen, men det funkade ju :D

Sen vaknade vi som sagt jätte tidigt, tror det var för att det var så varmt..
Kl 20 i 11 drog vi iväg till tandläkaren för Sandra skulle dit, hon hade början på hål mellan tänderna! Ajajaj sandra..
Och nuuuu sitter vi här. Eller hon sitter nere med bärbara..


Gatufesten ikväll folk, vilka kommer?! :)
..


Sandra åt för mycket chips igår..tror jag...


kfgsidufhiio jävla fittgranne

MORN MORN



Hade alla ni som var på gatufesten igår treeeevligt? Det hade jag iallafall. Fast det kändes som att jag var där i typ 2 h. Tiden går fort när man har kul ju. Först gick jag med cissi och stephani, sen kom matilda och linn också. Sen kom alla grabbzen. Mkt nice. Åkte dock inga karuseller som många av de andra gjorde, de åkte dendär jävla batman! Fyfan. det är att gå över gränsen haha. Sen när dom skulle upp i en annan ångrade jag mig att jag inte hade köpt en biljett jag med.
Måste bara få berätta en sak, förra året fick jag min mobil 1½ vecka innan gatufesten, och självklart blev den stulen där också. Men igår, nä nu ni, jag höll i min mobil i handen så jävla kärt hela långa kvällen! Bra där ida.

Åååh är så trött nu asså. Känns bäst att man har sveriges normalaste grannar bakom sig. Och att dom inte riktigt har fattat än att vi bor i ett stort jävla område där folk ligger och sover, som dom aldrig har gjort. Älska dom. Vaknade lite halvt runt halv 8-8 att dom är ute och klipper gräset. VAD TÄNKER DOM MED? Måste bara få berätta en till sak, förra sommarn vaknade jag kl 4 på morgonen att det är någon som är ute och har riktigt jävla party typ. Så kollar jag ut genom fönstret vad det var, självklart står mina grannar där och klipper gräset YAO, spikar,skruvar och sågar. Mhm, VAD TÄNKER DOM MED? inte mycket iallafall.

Nog om mina grannar nu!
Ikväll är det match! Säsongens sista! mot matfors! Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur ska det gå? Och hur ska det gå för mig? Som inte har fått sova ut.. stackars mig.. Dessutom är det jävligt synd om mig! Idag ärdet hur fint väder som helst ute, vill ligga ute på en strand och bara steka någonstans. Men nej ida, match ikväll, inte vara seg.
Stackars mig....

/ida

ddddd
Cecilia och jag efter en semi-vinst i västerååås

men hej och hå, nu får du ta och mogna upp lite!

Gooooood eftermiddag


Yeah, i morse var jag ute och sprang svin långt! säkert 6-7 kilometer, aaahh det mår magen bra av vill jag lova.
Efter det åt jag lite frukost, sedan har jag bara suttit här uppe vid datorn och drygat på. Jag snackade lite med stephani också, och vi fick damp. Inte på varandra. Men på tha bad bad människa. Tummen ner för den!

Hmm.. Funderar på att dra ut och sola en sväng, en sväng ner till uppsala och tillbaks lixom.
Nä men cissi kommer ju snart, och hon sa att hon inte orkade sola? Men NEHE, va blek då. Jag vill sola. Då får hon fan göra något annant medans. Hehe.
Men ja folket! Gatufesten ikväll! Vilka kommer? Vilka kommer komma fram och snacka lite med mig? Gö det:D Bara kul.
Fan vad kul det ska bli, får dock inte vara där för länge, har ju säsongens sista match imorgon.. Men härda ida, härda.

Ska dit med cecilia, linn & matilda. Sen lär det väl bli fler så småningom, eller?
Nä nu ska jag dra ut.

Måste.... bli..............brun

kram/ i




home is where the heart is

Tja



Nu är jag hemma. Kom hem igår kväll, så jävla skönt! Hur gick det på cupen då? Vi tog guld:D fast i b-slutspelet, men ändå, det är fan guld :) Hade jätte roligt under cupen med allt folk, blev roligare att killarna också bodde på samma skola och hade klassrum typ 5 m från oss haha. Aja, vi gjorde iaf en bra cup med tanke på att det var vi som hade svåraste gruppen och vi kom 3a i den..

Idag ska jag och min vän cecilia åka in till birsta, får se om jag hittar nått nice. Men först måste jag duscha, blåsa håret som tar år, och äta något. Jag lovade att jag skulle skynda mig för typ 40 minuter sen så bäst jag börjar nu nångång!
Bloggar nog senare

/i

RSS 2.0