I've got the power

TJENIS PENISAR!


Jag har ätit godis x1000 nu så jag har ovanligt mycket överskottsenergi. Ska till Linzo snart. Ska bara blogga lite för er små fjun.

Idag har jag varit med Stephani ett tag efter skolan, sedan har jag snorat. Och snytit. Snorat. Och tagit nässpray.
Nu snorar jag lite men det är inte så farligt, tack hehe. Familjen sitter och kollar på Doobidoo eller vad det heter, och helt plötsligt visar dom bilder på en brutta med jättekrull.

När jag var lite ville jag ha afro. DET VAR SÅ JÄVLA COOLT. Vid närmare eftertanke kanske jag inte var liten, var ungefär för 3-4 år sedan. Jag ville ha brunt och krulligt hår, tyckte det gav ett jävligt kaxigt intryck. Ett typ kaxigt, relaxat och positivt intryck. Så gick jag där själv på stan och tänkte mig själv i brunt krull, fick genast upp stegen och började känns mig bättre till mods. Jag såg mig själv som en snygg modell på catwalken som alla tyckte var såå snygg. Nu hade jag fått upp självförtroendet rejält och log sådär kaxigt när jag gick på storgatan i stan. Drog upp stegen ännu mer och var en riktig grym brud. Kände avundsblickarna. Och hörde låten "I've got the power" spelas i hjärnan.

Helst plötsligt går jag förbi ett skyltfönster och kollar på mig själv. Jag var inget mer än en liten spinkig mörkblond brud med ganska platt hår som var rädd att ha alldeles för lite kläder. Jag fortsätte frammåt sur och arg på mamma och pappa för att jag inte fick ärva något mörkbrunt krull av dom!

Nu, TILL LINZOOOOOOOOO.

/ajdahooeKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0