snart bär det av till västerås för aros-cupen! so long fanz..

Godmorgon GODMORGON GOODMORGOOON..


Sovit gott? Kan ju säga att det har inte jag gjort vill jag lova! Somnade runt.. 4? vaknade kl 5 igen, gick upp på toa, gick och la mig igen. Vaknade kl 7, klev upp halv 8 och började packa klart det sista innan jag åker. VARFÖR somnar jag aldrig? Jag vet inte själv! Så jävla sjukt. Antar väl att det bara är något psykiskt att man inte tror man kan somna.. Får se hur det går på cupen, ska upp kl halv 6 imorgon på cupen. Ahhhhhhh väldigt skönt.

Förresten, kan ju ta upp att igår på träningen gick det suuuperbra att träna. Så skönt att få känna att kroppen orkar fast man fortfarande är lite förkyld/har varit. Så det är bara att hoppas på att jag orkar med cupen utan att få massa migrän anfall pga att jag inte sovit något nu i veckan (plus att man inte sover bra på cuper). Men vi får hoppas på det bästa! Thats it lixom.
Ok, varför har jag börjat säga så?! "Thats it lixom". Inte ett dugg coolt. Nej inte alls.

Snart måste jag ner och packa ner käket och göra en macka. Sedan ska jag lägga ned mina glasögon i väskan. Sen ska jag bära ner väskorna. Sedan kommer cissi. Sedan ska vi vänta på mamma. Sedan kommer mamma. Sedan åker vi till tågstationen. Sedan träffar vi alla där. Sedan kliver vi på tåget och åker iväg osv osv................
Därför ska jag börja redan nu. Tåget går kl 10:11, samling 09:45 där borta. Det vill säga om ca 50 minuter.

Blir inget bloggande nu på 5 dagar. Hoppas ni klarar er och ha en bra heeeelg.
Det ska jag ha iallafall. heheheheheh


kram / ida mathiasson!

packa,fixa naglarna,äta,träna,packa,packa,packa.

Hej!
Tänkte skriva nu lite snabbt, för jag håller på att packa i full rulle..
Även att jag nyss gjorde en "ha med lista" som man kan pricka i vad man har packat med och inte ;) hehe. men det är sofffft.
Alltså, igår natt kunde jag inte somna. Somnade kanske runt 2-3 fast jag måste sova mycket veckan innan det är cup och allt! Och att jag vaknade kl 9 och inte kunde somna om gjorde ju inte saken bättre, även fast jag är skittrött så vaknar jag så jävla tidigt endå! Jaja.
Känner lite stress nu faktist, har inte packat nå mkt alls, vet inte vilka kläder jag ska ha med mig. Inte vilka skor som ska med.. ååh. Dessutom ska jag hinna snygga till naglarna, både tånaglar och "fingernaglarna". Plus att jag kanske ska träna lite lätt ikväll, även fast jag fortfarande är förkyld. Men jag måste ju prova och se hur det känns.


Förresten så köpte mamma sakerna idag som jag glömde köpa igår, och det var ganska  mkt saker :$ men aja, nu måste jag fortsätta packa!
Hörsss




1 dag kvar till aros

Dagens shopping..



.. Shorts, linne, flip-flops, hårnålar, hårsnoddar, ögonfransböjare och ett vitt pannband.

Tja!
Åh jag är heeeeeeelt slut vill jag lova! Åkte in till stan runt 1-2 och kollade runt lite. Hittade lite grejor, blev även lite mer än vad jag hade tänkt mig. Plus att jag glömde köpa shampoo och sånt men det får mamma ta och göra imorgon på lunchen hennes, hehe. Iallafall, dum som jag är så glömde jag såklart att äta lunch innan jag drog iväg till staden så jag blev verkligen jätte hungrig.. Eftersom att jag hade shoppat klart runt 4 så gick jag mot mammas jobb och tänkte ta något och äta där, jag skulle ändå åka med mamma hem senare. Och självklart var domdär båda jävla automaterna trasig för dom ska bytas, så jag fick äta 2 hårdbrö-mackor, en apelsin och en kopp kaffe. Det blev min väldigt mättande lunch..

..Just nu ligger jag på sängen med bärbara och lyssnar på rix-fm, och har sockerdricka i foten. Niceeeee.
Ska väl snart äta när pappa är klar med käket sedan ska jag försöka hinna packa lite till CUPEN! JA, det är bara 2 dagar kvar nu! längtar som tusan, cup är det bästa jag vet:D ..Jaja men efter det ska jag åka och kolla på våran träning (är förkyld), är ett måste att man ska dit nu när vi får kakor! höhö, ja juste, glömde nämna att vi vann igår med 4-1 :) självklart så ska jag vara borta en såndär match, tjejerna såg verkligenut att ha superkul på plan.
Jaja, nu är det dags för mig att säga....

.........adjö!/ idacecilia




2 dagar kvar till aros

städdag hemma hos ida

Godmorgon
Klev upp tidigt idag för även idag är det städdag här hemma för mig! Plockade undan alla saker igår på rummet sedan orkade jag inte göra nått mer så jag ska dammsuga och dammtorka där idag. + Att jag ska vara så snäll och göra mam&pap en tjänst så jag ska dammsuga lite nere.
Efter det tänkte jag ringa mamma och fråga om hon hade tid att gå på stan med mig idag på hennes lunch. För jag måste köpa lite saker till Aros.. Och jag tänkte att hon skulle få betala! hihi.
Lite saker jag hitills kommit på som måste köpas! :
• Hårnålar
• Hårsnoddar
• Nått nice hårband (har tappat bort alla mina :/)
• Shampoo & Balsam
• Tandkräm
• Hårspray
• Skavsårsplåster (alltid bra att ha med sig!)
• Ipren.

Ingen som har något förslag, om det är något speciellt man behöver ha med sig på cup?
Hur som helst tänkte jag även kolla på en ny bikini, plus att jag tänkte köpa ett linne jag har hittat på H&M.

Nu ska jag ner och käka lite frukost, sedan blire städning och duschning för min del!

Hörs / i

frukosttttt

huvudvärk och hungrig

God morgon.. eller kanske inte nu längre

Idag vaknade jag typ halv 10 och kunde verkligen inte sova om, sjukt störande menmen.. Så jag klev upp, gick ner och hämtade ett stort glas med apelsinjuice sedan gick jag upp igen och satt mig här vid datorn. Och det är också här jag har spenderat hela min dag hitills. Mest bara suttit och kollat på Mcfly videos, läst deras blogg osv osv.. Ont i huvudet har jag idag med, verkar som att förkylningen bara blir värre och värre :/

Och just det, jag skulle ju städa rummet idag också, det är faktist ett måste även om jag inte orkar.. eller vill..
Men jag SKA.

Nä nu måste jag ner och göra lunch innan jag hungar ihjäl.
Kram / ida

Ni är bäst. ÄLSKA

M c F L Y



3 dagar kvar till aros.

TJENIXEN

mina små loverz.



På tal och loverz. Idag var jag med Sandra,igen, på en liten shoppingtur i staden. Nu ska ni inte tro att jag är en av Sandras loverz, nejnej och åter nej. Utan jag såg Hanapee! Idag igen. Då kommer frågan, är jag en av Hannas loverz? Hehe jag kanske är det. Jag läser ju bloggen hennes varje dag.. Men jaja nog om det.

Idag fyndade jag 3 små saker. Men ni får inte veta vad hehe. Åt även mat på kebab city, hur mycket som helst var det! Nu kommer jag inte bli hungrig på hela kvällen. Iallafall vad jag tror, kommer nog vakna inatt kl 04:00 och smyga ner till köket och rota runt i kylskåpet. JA.

Gissa vart jag åker på torsdag förresten? Till västerås på cup med 94:orna. Och jag har åkt på en jävla förkylning nyligen så jag lär väl inte vara helt frisk där borta, så jävla perfekt? Men det blir nog ganska kul ändå skulle jag tro. Men bara TRO! Hehe närå. Nu ska jag inte vara taskig mot alla er små 94-95 som läser min blogg.

Men ååh, jag hörde nyss med Linn och Matilda om dom ville gå på bio ikväll(sex and the city), fint svar man fick va linn:
"Men det är ju fotboll ikväll, kan vi inte ta det nån annan gång?". Och Matilda sa att det inte splear nån roll. Men kom igen tjejer! Kanske kan få med dom ändå.. kanske.. eller så kanske det är nån annan som vill hänka? ;)


 
Dagens
Klänning: GT
kofta: vero moda
shoes: din sko
väska: H&M
brillor: H&M



4 dagar kvar till aros.

GLAD MIDSOMMAR

Just nu har vi besök, har haft det sen kl 4.. Har inte ätit middag än, bara lax och sånt förut. Och jag håller på att hungra ihjäl!
Pappa säger åt mig att ringa Sandra och be hon komma hit ett tag, innan jag drar till henne så jag "slipper vara ensam".. Men jag vill helst inte att hon ska komma hit just nu. Hahaha. So nice that mina föräldrar + dom som är härs föräldrar inte är heeelt nyktra nu. Ok, så mkt har dom inte druckit än. Men ändå. hehe

Nu ska jag ner och hjälpa till lite med maten, så det blir klart någon gång!
kram/ i


Älskar armband, speciellt dessa från forever21

armband från forever21


Tja,
Idag vaknade jag med världens förkylningshuvudvärk. Jag som skulle åka och shoppa lite med Sandra.. förlåt! Men jag har även lite feber. Det som inte gör saken bättre är att vi ska få besök ikväll, några vänner till familjen. Och de ska sova här?! Men nej tack mamma, säg nej, säg nej. Åh vad less jag blir. Efter det lilla beskedet tog jag mig ett allvarligt snack med mitt moraliska stöd - Sandra. Jag sa att även vad hon säger eller tycker, och även om jag är skitförkyld så ska jag sova hos henne ikväll. Men det var lixom no problems för Sandra, åh tack så mkt! MIN DAG ÄR RÄDDAD. Om man bortser från den hemska huvudvärken.

Aja, nu ska jag äta lite mat..
Bloggar senare!

god morgon..

 ..loverz


Kl är kvart i 9 och jag ska alldeles snart vandra iväg till mitt nuvarande lilla "jobb". Sista dagen idag! Ahhhhhh..
Köpa glass ska vi göra åt småttingarna också, i hopp om att de blir lite snällare. Närå.

Idag har jag match, vi ska spela mot SDFF. Och vi ska vinna. Thats it lixom. hehe
Får se hur kroppen är idag, av någon konstig anledning har jag varit dö slut i kroppen hela veckan. Beror nog dels på att man har varit ute i solen hela dagarna eller att jag är lite förkyld/börjar bli.

Ja men nu måste jag kila iväg

hörs /ajdo



soper

okej, behöver jag nämna något för er? NÅTT?!

POIJHGJKLÖÄ*KLJHKJHDHKFDJLKDHJDJIU/%¤IOU56789dfud 7gysdhjkf































fitta.... ops

sverige i mitt hjärta<3

JAH! hallååå.

TAGGA TILL NU GUBBAR. JA, match om 5 minuter! sverige - ryssland. Vem vinner?!
JAG är taggad. JAG vill vinna. JAG sitter och sjunger national sången nu!

Nu jävlar, vinna eller försvinna.




detta + en skål med chips framför matchen = aaaaaaaaaaaaah

det är väl inte bara jag som inte är nån jävla dietist?:)

HALLÅ..


Mitt huvud håller på att sprängas. Vad är dethär?! Trött är jag också. Blir nog att jag hoppas kvällens träning, känner mig inte alls pigg i kroppen.. Idag,somsagt, badade vi med gruppen på alnö badet. Och det gick ju bra! Härligt härligt. För övrigt hände inget annat speciellt, förutom att jag råkade skjuta en liten tjej i ansiktet. Men lyckat där IDA.

Efter fotbollsskolan hämtade jag Tilde på dagis, sedan gick vi till ö-grillen och köpte glass. Man måste få unna sig! Haha vadå unna?! Jag ska jämt ljuga. Inte bra där IDA. Att ta en glass sådär är nog inte att unna sig för mig, äter allt för onyttiga saker och allt för ofta. Ja, nu vet ni det, vi kmr närmre och närmare varandra för var dag som går :') .

Nej nu måste jag ner och käka lite innan jag drar iväg, ska iallafall kolla på träningen.
Hörs later.
/i.äm



ge mig lite mer sömn nu tack



nu är jag trött!

HEj FANz

Nu är mina naglar så fina så, glansigt ljusrosa nagellack med som "nagel smycken" bara på ring fingrarna format som en fjäril i silver. Det känns som att jag vill spy varje gång jag ser det.. det är inte riktigt min stil. No no! Men nu får det vara så. Någon som lär uppskatta det är väl småtjejorna på fotbollskolan haha.

Ja, idag har det i princip varit en likadan dag som igår. Fotbollsskolan med ungarna, och idag hade vi, alltså, jag julia och sara våran grupp. Flickor som är 6-9 år. Dom kan faktist vara ganska gulliga :) en unge hade målat en stor fläck på knät med rött nagellack, då frågade en tjej henne:
"ammie, tkr du det ser ut som ett sår?"
ammie: ja det tkr jag, kanske..
julia ba: vad skulle det bli då ammie?:) :):):)::):)
ammie: det skulle likna dig och det gör det ju också.

Haha klockiz flickor. Blir helt slut över att hänga där på dan, man är ju ute hela dagen i solen och springer omkring hit och dit. Ikväll hade jag även träning, och jag vet inte varför men jag hade totallt noll ork! Hoppas det blir bättre till imorn.
Åååååh på tal om imorgon, vi ska bada med vår grupp på alnö badet. Ska bli så lugnt, stillsamt och trevligt. Bara 26 ungar att hålla reda på ink. att det kmr vara fler grupper där. Andas ida, andaaaaAAHHAhhhhs. Men men, nog med det nu!!

Jag har ju inte kunnat lagt in bilder för er på så länge pga jag har nästan inga/bara gamla på bärbara, men nu sitter jag här vid "stor datorn". Kmr en bild elr två nu

      
1. ny väskan min:)
2. linn & emma
3. jag.. eftersom att jag snart ska byta rum så bryr jag mig inte om att det ser ut som det gör på väggarna :$
men det är spexigt att ha zlatan på väggen

KISS /ida




 

godnatt loverz

Hej bloggen!
Idag har jag spelat match i div.3 och vi FÖRLORA! JA! ovanligt.
Vi ledde med 1-0, men förlorade med 2-1. Men vi spelade mycket bättre än dom och det nämde väldigt många!
Aja, blir bara till att ta nya tag. Och jag gjorde mitt första mål i div 3 :)

Imorgon ska jag vara ledare för fotbollsskolan, eller rättare sagt måndag,tisdag,onsdag och torsdag.
Ska väl bli ganska kul, tjänar 700 spänn och man tackar väl aldrig nej till pengar.

Nu ska jag göra mig i ordning sedan sova,ska upp kl 7 imorgon.
Ha det bra

/i.m

always lock on the dark side of life. - sandras nya motto, endast mot mig? :'(

ÅH vad jag blir ARG. Fast jag är nog inte arg.. mer besviken.. eller sur. Ja sverige förlora mot spaninen med 1-2 för er som inte förstog vad jag syftade på. Om sverige vinner mot Ryssland nästa match får dom väl möta Holland efter det? Pahahah, med lite tur kan vi nog spela oavgjort, eller vinst. Eller förresten, med mycket tur.

Som vanligt är Sandra här som mitt moraliska stöd och säger med lugn och fin stämma:
- Här, ta mitt godis som tröst, tröstät min vän!
Så sätter godis ätandet igång och nu sitter jag här med datorn på min svullna mage med en tåriz i mitt öga. Och med en chokladbit i min hand såklart.

I smyg tror jag Sandras högsta önskan är att jag blir fet. Riktigt go och rund. Är det inte så Sandra?! Varje gång du ger mig någon ätbart ser jag dig i ögonvrån, detdär flinet. Ondskefullt flin. Alltså Sandra, jag trodde du endast var mitt moraliska stöd för att trösta mig!! Inte för att få mig till en stor jävla boll. Att jag inte har kommit och tänkt på det förut.
Nu jävlar ska jag smida en plan. Jag ska låtsas att jag inte vet om vad du har i baktanke. Dessutom ska JAG börja få i dig sötsaker, och komma med någon smörja som "det är jätte bra för hyn!". Mohaha, ida the devil is back from the bright side!


Nu ska jag gå och göra sockrade jordgubbar och extra sockrad glass till Sandra.
Ni har väl hört att man får sjukt glansigt hår av det?


kram från mig / super devil women


sparar nu eftersom att det hade hamnat som utkast?

Tja

Igår var jag som sagt hos Linn tillsammans med Linn då, matilda, jonthe, filip och pontus.
Vi grillade käk tillsammans och helt själva, min mat blev antingen lite bränd eller ogenomgrillad, så jävla lyckat! Fast det blev gott ändå tkr jag, hehe. Efter det åt vi efterrätt, jordgubbar och glass, så mumma. Och sedan stylade jag och Matilda om jonthe och filip till flickoooor. Filip stortrivdes som tjej med löshåret, sminket och i kjolen kan jag ju lova!

Drog hem runt halv 11 eftersom att jag har distriktslagsträning idag som börjar kl 12 och man vill ju vara pigg!
Fast jag känner att det är en förkylning som smyger efter mig hela tiden :/ får se vad som händer..

Nej nu måste jag ner och göra frukost!
Ha det bra
/idddda



jag som hade laddat upp en bild på min outfit från igår här också! så var bilden bara borta, och jag har heller inte den bilden på denna dator

hej..

MINA FANZ.

Jag kände att det verkligen var dags nu för att blogga! Jag har helt enkelt inte tid. Igår tänkte jag: "NU! ska jag blogga".
Men sedan kom jag på att det var dags att dra iväg till Linn.
På tal om igår! Jag var ju på Linns skolavslutning, hon sjöng där tillsammans med Sofia och de var superduktiga :')
Efter själva avslutningen och efter att hennes klass hade tagit lite kort och gett hennes lärare paket så for jag, Linn, hennes mamma, och hennes 2 systrar till ö-grillen och åt glass. Åt sedan mat hos linn, gick hem och runt 8 for jag och kollade match, alnö-gif och alnö vann med 6-0. Trevligt, såg matchen med pontus,linn och matilda.
Efter matchen drog jag matilda och linn hem till linn och där sov även jag och matilda!

Sådärja, snabb sammanfattning från gårdagen.
Hmm, ikväll ska jag till linn med några och grilla, mkt nice. Och idag är jag glad förresten! väldigt glad, för mina saker från H&M som jag beställde har kommit så mami ska hämta ut dom när hon slutar.

Jaja, hörs senare

/i.m

kkkk..a..llll.tt

GOD MORGON.

För er som nyss vaknat. Själv vaknade jag kvart över 7 imorse av min familj, eller av lillasyster som skrek lite och hade sig, very trevligt. Har nyss käkat frukost och nu sitter jag här uppe vid datorn och fryser lite. Idag har min kära kompis Linn skolavslutning runt kl 3, ska dit och kolla. Innan dess ska jag kanske dra ner till henne, får se hur det blir!

Ikväll ska troligtvis jag,Linn och Matilda hitta på något. Lär väl bli att vi hyr film eller ngt sådant! jag vill gå ut och äta med dom och fira lite nu att vi har sommarlov! Men dom har såklart träning mot kvällen så det blir inte så..
Men juste! Ikväll kanske jag ska slinga håret i ljusa slingor, fattar ni vad jag har längtat? höhö.

Alltså, jag kom och tänka på en grej. Jag skirver ofta i mina inlägg: "bild på det kmr i nästa inlägg!" osv. Men nono, det kmr aldrig någon bild. Ni får ta och kommentera bättre!! Känns som att det bara är nå klotterplank jag håller på med! Om ni kommenterar så blir jag ju mer pepp på att ladda upp bilder, skriva mer! för då vet jag att det är dom som...uppskattar mig:')
Hur som helst så kommer en bild på skorna som jag köpte sist nu :


Är dom inte lovely?


cecilia lövgren is heeeeeer

åh.. godmorgon  


Idag, smäller det. Idag får jag sommarlov! Solen skiner, fåglarna kvittrar och livet leker! ahhh kan ju inte bli bättre.
Ok, solen skiner inte. Det är världens tråkigaste väder - regn..
NU kom cissi, och nu måste i göra oss i ordning.

Hörs senare

/ i d a



fotbollskväll idag

Tjena fanz.
Idag spelade jag match med 94orna och vi vann med 3-1. Jag fick sådär ont i magen igen. Varför får jag det?! Det är heeeeemskt... Och det sitter i magmunnen. Jag förklarade för Jossan idag på matchen vart jag hade ont. Då kom Ebba in i bilden, hon är smart tkr jag.
Ebba: - finns det en mun i magen? :O
Faktum är att jag tror hon var seriös. Stackars tjej. Men detklart.. Hon är ju 95a!

Nog med det. Sveriges första EM match har ju börjat! Fast nu är det paus. Dom spelar bra hitills tycker jag.
Mysigt att sitta här med la familia och kolla på matchen. Det är det ju. Vilket drygt inlägg! Tycker inte om sånahär inlägg.

Men niiiiiiiiiiiiiiii! JAG FÅR SOMMARLOV IMORGON! IMORGON! JA! IMOOOOOORGON!
ni..fattar? så jävla skönt. Äntligen säger jag, så rjlödsfklhjdpgf less på skolan nu. :) aahhhh

Förresten kmr Cecilia över hit på morgonen imorn, vi ska fixa oss together här hemma innan "the big bang".
Men överdrivet. Nu börjar matchen!

so long! / ajda GAGAGA

Hej!

Just nu sitter jag och lyssnar på Isabella Löwengrip, Blondinbella, som satt och pratade i P3 imorse kl tio fast jag lyssnar på det nu istället. Folk kallar henne för bitchig liten fjortis osv. Ok, hon kan verka väldigt ytlig om man går in på hennes blogg där hon skriver om kläder,smink små inbjudningar m.m. Men här i P3 visar hon att hon är en trevlig målmedveten tjej. Verkar väl lite sådär "här är jag, jag jag jag". Men jag tror inte att det flesta 15åringar skulle kunna klara av nå så långt på bara 2-3 år, så därför ska folk sluta klaga. Slänga in elaka kommentarer, och lixom "men dendär blondinbella. haha! hon, hon är väl inget mer än en bortskämd liten blondin!"

Ni som har läst ett ganska nytt inlägg som Hanapee har gjort, kanske förstår vart jag vill komma? Hon har tagit upp varför allt ska vara så ytligt osv. Hon skrev även att man kanske tänker om när man läser ett sådant inlägg. Och det gjorde jag! För liksom.. Tänk, ända sedan man var liten så har man ju fått klart för sig - att vara tjock är dåligt, att vara smal är att vara perfekt. Att ha nya kläder och finaste gympapåsen var likamed att vara som man ska vara. Att ha samma skor som förra året eller fel färg på hårspännet var likamed udda,fult, inte alls som man ska vara. Med vem har igentligen bestämt det? Vem säger att det är dåligt att ha gula hårspännen ist för röda, och vem har sagt att om man är lite mullig är man inte som man måste vara?

Man går där på stan, ser hur de där "tjejorna i rosa klänningar och liten handväska" pekar & hånar åt den lite mulliga tjejen som har ett brunt, för trångt linne. Ser hur hon blir sänkt, kollar ned i marken och suckar för sig själv. Tjejen kommer sedan hem,ställer sig framför spegeln och betraktar sin kropp. -Är jag tjock? tankarna bara susar förbi. Hon tänker inte längre på att hon är riktigt söt med sina smilgropar, fräknarna osv. Det kan hon inte längre..En vecka efter har hon fått nog. Som många andra tjejer i 14-18 års ålder har fått för länge sedan. Dom får ätstörningar och självmordstankar som smyger efter dom när de mår som sämst. Då kommer frågan upp igen:
- Vem har igentligen bestämt hur man ska vara, varför får vissa inte bara vara sig själv?!.

Barnen som har lite för knotiga axlar, hör man att det klagas bakom, hon borde äta upp sig!
Men vet ni, de behöver inte bry sig om hur man ser ut. Låt dem ha sina fula byxor på sig, låt dom äta kakor till skollunchen, låt dom vara i den kropp dom trivs i.

Att de flesta klagar, beror inte på personen som är offret utan det handlar om en själv. Avundsjuka!
Man mår helst enkelt bättre då, när man får glömma hur man själv ser ut. Fortsätter analyserar varandra, vi mår helt enkelt bäst så. Och det är sjukt. Så jävla sjukt att man blir pissförbannad på allt detta när man tänker efter!





..hörs

äntligen har jag fyndat mina gladiator skor!

Hej people.


Igår hade jag det väldigt trevligt, de som var där var då: JAG!, Ellen, Engelina och hennes kusin Axel, Jossanx2, Astrid och hennes kusin Maja, och ida löfqvist. Och jag badade i havet! Igår! Igen! Det var faktist rätt så varmt.. För stunden alltså.
Vi grillade mat, marsmallows, och ida grillade godis? Ja vi hade väldigt kul. Kommer kanske någon bild senare..

Oj, nu är maten klart säger mor min...
Men idag har jag iallafall varit på birsta city och jag köpte ett par skor, svarta gladiator sandaler. Kommer bild på det med!
Efter maten ska jag nog dra till cissi en sväng. Får se hur det blir. Åååh vad less jag blir, idag skulle jag byta storlek på min klänning som jag ska ha på onsdag(sista dan) också fanns det inte i S...............................................

nej nu ska jag äta.
Vi hörs små fanz
/ida

hoppas ni antecknar.. ja HOPPAS!

Hej!
Kom precis ut från duschen, har haft träning nu på morgonen. Väldigt rolig träning idag tycker jag, dels för att vi fick möta 94:orna på en liten 30 minuters match. Och vi vann med 1-0..bara.. hehe, men nu ni som inte känner mig tänker säkert:
"Men hallå är inte DU en 94:a?" Jo det är jag ju, och för er som inte riktigt har fattat allt, vilket lag jag spelar med osv.. Så tänkte jag dra igenom det nu! :

Det började när jag var runt ca 7 år, jag spelade i ett litet tjej fotbolls lag som var sämst. Vi fick aldrig spela matcher, bara komma dit och lattja lite med en boll. Jag tyckte det var tråkigt så jag slutade där, även om jag bara hade varit med i ca 1-2 månader :p Det fanns inget annat lag som skulle "passat" mig bättre, fast vi hade ju p94:orna också som jag tränade med en gång, men jag blev utskrattad av alla: "killar, kolla vi har en tjej i laget -HAHAHAHAH" jag blev lite tåriz och kom aldrig mer dit. Nån vecka efter hörde pappa med 92-93 flickornas lag om jag fick börja med dom istället, dom var väldigt tveksam över det, men jag fick komma och träna med dom. Dom tyckte jag var bra så där fortsatte jag, åkte på cuper med laget och slog in mig där! Men för ca 1 år sedan började vi tappa spelare i laget och gjorde våran sista cup tillsammans, efter det var vi väl bara runt 8-11 st i laget. Så småningom började vi träna med dam-juniorerna(88-91:or), och bildade eftersom ett lag tillsammans. Vi var inte längre ett 92-lag utan nu var vi dam-juniorer. Dam-juns tränare tar över själva dam-laget om damernas tränare avgår, och det var just det vi råkade ut för. Helt plötsligt tränade vi tillsammans med damerna, och efter vintern 07-08 började vi spela matcher tillsammans med dam-laget. Och det är så det är nu med. Vårat lag (damerna+dam-jun) spelar i division 3 och 4. Vi blandar oftast i matcherna, både dam-juniorer och damer brukar spela i båda divisionerna. Också tränar vi ju fortfarande tillsammans. Om ni inte fattade det.

Ja, det är så det ligger till. Och nu kom min syrra upp och sa till om att de var mat..
Jo juste, ikväll ska jag och några tjejor i klassen ut till hartung och grilla och ha det mysigt, kmr bli very fun.

SO LONG

Jag fick magont idag på matchen...fyfasen

Nämen Hej.
Var ett tag sen vi hördes av, eller hur? Men jag har helt enkelt inte hunnit med. Och ja, jag kan förklara mig! Såhär har det legat till: Igår slutade jag tidigt, var med cissi efter skolan & vi solade den mesta tiden + att jag fixade hennes naglar(!) Dom blev ljuslila som "bakgrund" sedan en stor blomma i kanten på varje nagel som hade mörklila blad och en vit prick i varje blomma. Varför skrev jag allt detdär? JO! Jag kräver att få betallt Cecilia Lövgren. Jag vill.. ha..betallt..
Ja och idag då, har jag varit med Sandra efter skolan och vi solade lite grann och svalkade av oss med vattenslangen, det var skönt. Hehe det var det. Efter det hade jag match, kom nyss hem från den förresten!
Vi förlorade. BAJS.
Men såhär har det varit några matcher nu! VI har spelet, VI spelar bäst. Men vi åker på 2 enkla skitmål och vi kan inte sätta våra chanser.

Så nu vet ni hur det ligger till. Åååh imorgon är vi lediga, det är ju nationaldagen! Jag och Sandra Foppa Forsberg(ja! nu kan jag passa på att berätta för er att Sandras farbror är Leif Forsberg - legenden..i...gif sundsvall) iallafall så ska vi kanske ta en sväng till Sidsjön och bada. Och sola. SÅKLART. Men vi får se hur det blir.

Förresten gjorde jag och Sandra hemmagjorda Cappucinos(stavning?) idag, super smarrigt.
Nej nu rinner tiden iväg. Påmin mig om att blogga imorgon! Då kommer nog någon fin liten bild också.
Fan, jag kom på att jag har tappat bort min kamera. VART ÄR DEN?

kkkkkram / ida

image100

jordgubbar och kläder, en liten kändis i inte så stor(a) städer.

Hej små hönor
Har ni för er? Är allt bra? Hurrni, jag vill passa på och fråga: Varför, VARFÖR, kommenterar ingen?
Jag har ju hur många besökare som helst,enligt mig, och inte en enda kan kommentera?! Jag menar, det är ju inte ansträngande och skriva någon mening elr 2, så ta och gö det NU!

Idag har jag varit i staden med cecilia och matilda, handlade en klänning och ett linne. Bild kommer..
Och OHLALA gissa vem jag såg idag på stan?! GISSA! jo Hanapee. Hon är grym. Hon har allt dendär tjejen:
Stil, elegans, pojkvän, lägenhet, utseende. Haha. Nej men jag tycker om henne, hon är sådär egen. :)

Idag har jag träning, alldeles snart faktist!
AMAGAAAAD! jag måste börja byta om nu, ska ju snart åka faktist. Hur som helst, här kommer bilderna:


Bilden på linnet blev suddigt, därför ser man det inte så braaaa.
Åh! Förresten! Jag åt nyss min första jordgubbe för i år. Great.
Jamen nu måste jag gå.
Kram
/idaho






får bli ett snabbt inlägg.. igen?!

Hej bloggen.
Oj det är så mycket nu att jag inte änns hinner med att blogga lite.
Idag har det varit helt vanlig dag på skolan, fick sluta lite tidigare. Idag när jag kom hem pluggade jag putte lite tills svenska provet imorgon. Sedan åt jag. Och nu ska jag byta om sedan fara iväg på match!
Jag hinner nog inte med att säga nå mer.
Ha det bra
kram / ajda

shema, och lite annat.. hej bloggen förresten!

schema:
måndag 2/6 - vanlig dag på skolan + ev match mot kvällen.
tisdag 3/6 - svenska prov på skolan, slutar 11:50! och träning på kvällen.
onsdag 4/6 - slutar 13.20, träning denna kväll igen.
torsdag 5/6 - städning på skolan, annars vanlig dag.
fredag 6/6 - mmm ledig!
lördag 7/6 - inget planerat än, träning på morgonen iallafall.
söndag 8/6 - absolut ingenting planerat, blir nog att jag umgås med vännerna mina!
måndag 9/6 - bänkås med klassen + match på kvällen.
tisdag 10/6 - VAFdag på skolan, träning på kvällen.
onsdag 11/6 - avslutning från 09:15-10:30(nån gång där) sedan sommarlov.


Så himla kort tid kvar nu! Och längtar som fan vill jag lova!
Klockan är exakt 20:20 nu och jag sitter ute på balkongen och njuter i fulla drag. Det blåser ganska mycket men det är fortfarande varmt i luften, funderar på att gå in snart...
Iallafall så förlorade vi idag med 0-2 mot SDFF som sagt. Alltså dom kan verkligen inte spela fortboll, det ända dom gör är att försöka skada motståndarna(oss). Det är precis som att dom snackar ihop sig innan matchen och ba:" kom igen tjejer, nu går vi in för att vinna SKADA DOM! " vänta, jag måste bara få skratta åt dom..

HAhahahahHAHAhahAhahahahahahahaha
hahahahAHAhahHAHAHAHA hmoohahahah
hahaha................................ HAHAHA!

Men shit, dom skämmer ju bara ut sin förening? Också var det en i deras lag som fick rött kort för hon sparkade på en spelare i vårat lag "efter händelsen" när hon tillochmed låg ned.
NI SKULLE SETT HENNES MIIIIIIIN HAHAHAHA: "öööh, vad har jag gjort? jag sparkade ju på bollen 8-)"
tsss..

nej förlåt, ni vill inte lyssna på all den här skiten som ni säkert tycker. Jag ska komma med något riktigt roligt....
Jag har bränt mig på mina axlar och ovanför skulderbladen. Ha.Ha.
Hörs mer imorgon!

/ida-ha

image96
Exakt såhär såg hon i mitt lag ut att vilja göra på hon som sparkade på henne, sedan när de stog och tjffsade lite.
Och exakt såhär såg hon i SDFF ut att vilja göra: skita i brallan och börja böla.



s o m m a r t i d e r h e j h e j

TJAA
Det är så otroligt jävla varmt! SÅ SKÖNT!
Fast exkat nu kan solen få gå i moln, exakt nu kan det få bli.. 18 grader. För jag ska snart iväg till min samling innan matchen, och finns det något jag hatar med fotbollen så är det just att spela när det är så jävla varmt.
Jag ska åka om 20 minuter, jag har nyss käkat och inte hunnit packat mina stuffs, så jag kanske borde rappa på lite grann.
Iallafall så var jag och Sandra in på birsta city en snabbis förut, jag köpte en klänning från hm och 1 tee, och 1 linne  från cubus. Sommrigt värre. Jag kanske slänger upp nån bild sen på det om jag hinner/orkar.

Jaja, nu måste jag verkligen kila!
Vi hörs sedan
/ida mathiasson

RSS 2.0