mystiska g:n på vift!

Hej barnen.

FIN DAG IDAG. Fast jag tror jag vaknade lite på fel sida. Iallafall imorse. Inte nu! Hehe.
Som sagt hade jag lite hets imorse, så mycket att jag slog på tangentbordet (på bärbara) så G:et flög iväg. Men jag gjorde ett tappert litet försök genom att försöka sätta tillbaks det snyggt och prydligt :') Jag lyckades väl nästan. G:et sitter lite snett nu och det är svårt att trycka på det/den eller vad man säger. Så om det saknas ett g någonstans i texten vet ni varför! Bra bra.


Jag har träningsvärk i min stjärt idag och ont i vänstra lilltån. Men jag härdar! Jag härdar.
Ska på stan om en liten stund med Sandyyyyy. Först ska jag bara spexa till mig lite! Efter det ska jag hem, byta om, åka till elit konsum och inventera med laget, sedan är det distriktslags träning med innebandyn. Alltså har jag fullt upp.

Och alltså måste jag börja göra mig i ordning nu så vi inte kommer in dit hur sent som helst.
Hörs senareeee. Kanske.

klapp på huvet! / ajdo


VÄRLDENS SNYGGASTE MAN. MIN MAN. MIN ÄLSKLING<3333




 

iihhhhii min mage kurrar, ännu en gång. + att jag söker en liten fjompizkompiz, call mememe

Tjenis Penis.

VI VAAANN! Hela 5-1 klämde vi till med.
Och hela 2 mål klämde jag till med. Bra jobbat tjejor! Nu jävlar är vi igång! Skönt var det iallafall, även fast det började regna sådär iskallt i mitten av matchen..

Just nu sitter jag i vardagsrummet vårat och vi har besök en stund av mormor och morfar. Och jag är hungrig. Som vanligt, jaa! Men snart är det dags för en liten fika stund, mmmmhh ljuva ord till min mage. Vet inte vad jag ska göra ikväll riktigt än.
Jag vill gå på bio! Jag vill åka in till stan och kvällsfika på Barista! Skulle vara mysigt med först Barista sen bio.

Ensam brud söker! Dock måste du va snygg och social. Heeeehe.
Någon intresserad?! Ni får mig för en 5:a.

adjökens. / ajda


HEHE happy face

lite chockad, och lite taggad. peppad!

Godmorgon lovers.


Vet ni vad jag fick veta igår? no.
Jag fick veta att mor min läser min blogg. JAG BLEV GENERAD.

Våran lilla konversation:
Jag: mammaaaaa, brukaru läsa min bloooggg?
Mamma: jaa.. Också började hon rabbla upp nån text från ett inlägg jag hade skrivit.
Jag: VA?!!! GÖR DU?!
Mamma: ja vadårå?=)))) kan ju inte ljuga för dig..
*GeNerAdfLiiCka_94*

Jag vet inte riktigt varför jag blev generad. Jag skriver ju inget superduper hemligt som bara är tillåtet att läsa för giiirlz in my age. Men min mamma! Hehe. Jag hade nog aldrig räknat ut att hon skulle börja läsa min blogg, meeen vid närmare eftertanke så är det helt OK. Mammsen! Keep it going vettja!

Så idag då. Jag har match! Om.. 2 timmar och 25 minuter. PEPPAD TILL TUSEN. För vi ska vinna och det är ett måste.
Ja för liksom, vi får ju kakor när vi har vunnit en match på träningen någon dag efter.. Heeehe.

VA VADÅ? Mamma sa nyss att jag måste cykla och köpa mjölk (pappa har bilen). Annars räcker det inte till min gröt:'(
Så vi hörs senare. För jag är hurtig. Ju. Och önska mig lycka till tills matchen mina små favorit juver!


snygg tjej / ida!


Nu drar jag till Linzo

därimot är vi.. COOLA! 

En upprörd läsare lättar på hjärtat

Okej, jag fick nyss en kommentar av en Anonym tjej som löd såhär:

"Men snälla?
"ooouuuiii kaxigt ida!"
Precis som Hannapee, kom på nått eget du behöver inte försöka vara henne för du lyckas inte? det är bara irriterande, var du och inte wana be hon...
/irriterad cool tjej"


Jag vill inte att jag ska misstolkas. Vill absolut inte framstå som en liten wannabe (inte wana be). Så jag säger absolut FÖRLÅT till dig, och er andra, som irriterar sig på att jag skriver något helt tillåtet. Även fast det inte kommer från mig från första början. Jag bara råkar tycka att Hanna är en fyndig bryyd med sina ord och fraser. Och även fast det inte finns nån regel på att jag inte får skriva 2 ord som hon, eller någon annan, så säger jag åter igen förlåt till en väldigt irriterad anonym och så SJUKT cool tjej!!


its good to be "back".

åh. MINA verkligen ÄLSKADE LÄSARE!


Igår kände jag mig verkligen för att sura. På er! Riktigt mycket skulle jag sura. Jag skulle sura för att jag aldrig får kommentarer, och för att jag aldrig får veta att någon uppskattar min lilla bloggning:'( :'(

Buuuuääääääh-ääh-äh-ääh!!!...

Så lät jag igår. Helt amaizing. Jag låg i min säng med en kudde i min famn och grät riktiga krokodil tårar. För er. ERAT FEL!!! Nej jag bara schhhäämta. Gjorde jag ju inte alls! Men lite sur var jag nog. Ett tag. Sedan kände jag suget efter bloggning igen, jag ÄLSKAR ju att blogga! Även om ni är för feg att kommentera. *ouii KAXIGT iDA!* Fööör, jag vet ju fortfarande att ni stannar kvar på bloggen, i see it on the statistik mina små fjun!


Iallafall har jag så mycket tankar och funderingar jag vill dela med mig till er. Så mycket att jag inte änns vet var jag riktigt ska börja.

En sak är, varför är vi unga tjejor så fega? Eller förresten, vi unga tjejor? Jag menar, de som är runt ca 11-13 år. De är typiskt påväg in i fjortis åldern. Eller kanske mogna-tuffa-snygga-vuxna -åldern som kanske de tycker. Jag minns det själv när jag var där.. Rädd för att göra bort sig, rädd för att vara ful. Rädd för att ha för lite kläder, eller rädd för att ha fel skor. VARFÖR?! Typ alla jag träffar på! Som tex idag när vi hade nå grejs med skolan så skulle vi vara indelade i grupper, så vågade inte två st 7:or göra sakerna. "Nej asså jag kan inte, nej men guuuhhh vad skämmigt! Kan jag inte få vända mig om då? :$ :S" Ungefär så lät dom. Det är som att de måste vara det bara för att alla andra är det. Nästan som att någon har bestämt att dom måste vara det. Men vafan ställ er upp och kör gärnet istället, visa att du är en självsäker och cool brud!

En annan sak jag funderat lite på angångende typisk tjej-saker.. Det är att tjejor måste nästan jämt gå i ett gäng. Och det stör mig så jävla mycket. Jag tycker det är sjukt irriterande när man ska gå 100 pers genom korridoren och liksom tränga oss fram. Och det som skapar dessa "gäng" är en gängledare. En cool brutta på 14 år som tror hon har stenkoll på allt och alla vad de gör och vad man ska ha på sig "just nu". Självklart vill alla andra flickor vara likadan som hon. Så de hänger efter. Som en liten svans. Jag tycker det bara visar på omogenhet och osäkerhet. PLUS att det verkligen irriterande. Hehe, glömde jag att nämna det eller?

Alltså visst, det är ju inge fel alls på att gå i ett gäng. Men jag menar just ett såndär gäng som har en överdriven gängledare som alla ska springa efter. Ni vet som i Mean Girls! :p

Jaaa ni jag har nog ibland rätt konstiga funderingar, eller kanske bara vanliga funderingar som snurrar runt uppe i knoppen min? Det viktigaste är iallafall tycker jag att jag kan skriva upp det någonstans. Att jag har någon att dela dom med, det vill säga ni! Mina älskade. And im a big SMÖRIZ :-*

En till fundering jag har just nu är när maten är klar?! Mina magmuskler kurrar på för fullt nu när jag känner doften av strips och stekta korvar tränga sig in i mina näsborrar. Åt nog inte så mycket lunch idag. Istället drog jag in till staden med Ellen och Jossan och tog en fika på mysiga Barista efter en dags shopping. Mycket nice.

Nu ropar pappsen in i från köket att det är klart. Äntligen.

puss på pannan/ ii

nu är det såhär.

Vänner. Fiender. Ni söta. Och ni fula. Ni bra och dåliga..

Jag har tappat blogglusten. Niiiii är så jävla dålig på att kommentera!!! :@. Det tar typ 10 sek av eran dag att skriva en liten kommentar som gör mig glad. 10 enkla, små, snabba sekunder!! Som gör att jag verkligen VILL blogga, hela tiden! Men tyvärr så är ni sjukt jävla bajs dålig på det. Statistiken visar ju var dag att det är många som läser bloggen också, ge igen lite nu! ego =))))))))) :@ *LiiPaR*

typ.. avskedskyss och adjö. / ida

im sorryyy

Hej mina små puddingar!

Jag veeeeet att jag är sktidålig på att blogga och har varit det i typ 2 veckor nu. Men som sagt, man ska inte få för mycket av det goda!. Jaa, igår körde då skolan igång. Inte så nice.. Va väl kul att träffa alla men nu har ju det kommit upp nya 7:or och.. fyfan säger jag bara! Hela bunten är små fjortis-wannabe. Okej, nästan hela bunten. Plus halva 8:ans tjejor.. alltså vissa av dom kan vara riktigt skrattretande! Vad tänker dom på när dom skaffar sig sånt fult fejklöshår, har 50 lager med smink och linnen som går ner så de visar bh:n?! Fan inte med huvudet iallafall:p

Var iallafall en sväng ner på stan efter skolan en stund med stencoola kompisen min. Ja, då förstår ni att jag talar om Stephani. Jag köpte mig ett par gråa chinos!<3<3<3 jaja nu har jag 4 par, men dom är så jävla wonderful och jag har liksom gått och drömt om..the..grrreeeyy..onee...
Ska dock sälja mina mörkblå chinos som jag bara använt 1 gång. Tycker inte om dom riktigt.. Så då tjänar man sig en extra peng, me like!

Aaaaaand today var vi på typ en ute dag, 8:or och 9:or. Så tråkigt att jag höll på att döööö. Först skulle man göra massa sammarbets övningar, sedan fick vi äckliga hamburgare sen skulle vi spela brännboll uppe på konstgräsplan. Tråkigt gånger 1000, eller vadå. Sedan cyklade jag hem. FYFAN vad jag har blivit hurtig! Cykla dit och tillbaka liksom. Så fort jag kom hem satt jag mig framför tv:n där jag fortfarande sitter och lodar mig lite. Åt även fil och flingor då jag plötsligt såg en liten blomfluga som låg och sprattla där nere i min skål *ilLaMåeNDe BruUd*.

IKVÄLL ÄR DET TRÄNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag måste verkligen vara en riktig jävla tränings narkoman. Har inte tränat på 2 dagar men det känns som en evighet. Ska bli så skööönt så skönt. Hahahaha jag blir typ uppspelt här in our sooofa!
Träna. Träna! TRÄNA!

Nu ska jag föra över lite bilder till datorn. Känner även att min blogg har börjat innehålla för lite bilder. På mig.
Hehehehehe så snart ska ni få lite candy för ögonen era hade jag tänkt! 8-)

Kyssss/ iDA

2 cool for school

TJA-LALALALALAAAA!


Så jävla lycklig nu. Mår så jävla prima fisken nu. Exakt i denna sekund. Jag lyssnar på min favortilåt med mitt favortiband ute på altangolvet. PERFA! Hör även mamma och tilde stå utanför gården och spelar typ innebandy. Inte perfa. Bara halvt, för Tilde är så go när hon skriker: MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!


Jag hade skrivit ett helt inlägg. Allt försvann. Eller där ljög jag allt, jag tog bort allt. Jag verkar alldeles för rastlös sista dagen innan sommarlovet och på min födelsedag om jag sitter här och bloggar. Därför låtsas vi som att ni heller inte vet om det där. För jag är inte alls rastlös.

Nu ska jag nog dra till Linn Linzo Krigsman en timma. Tror jag.

KYSS BABES!/ ii

happy bithdaaay ajdaaaaaa.. happy birthday!

TJENIS.


Ja då sitter man här nu då. På sin födelsedag. Släkten är nere och härjar omkring. Eller "släkten"? Så många är det ju faktist inte här. Mina kusines familj och mormor & morfar. Men eftersom att mina kusiner är under 10 år så är det ett väldans liv där nere! Men det är ändå ganska skönt. Alla i släkten är ju fullt friska och bara det är ju bra! Hehe. Bla bla bla..

Igår var ju GirLzZeN här!! Vi hade superkul, såg på en skräckis också. Jag tror att Cissi satt och prata igenom hela första 30 minuterna bara för att hon var rädd. Var det inte så Cecilia? ;) Och sen så har vi ju Ellen och Engan. Små barnen mina.
Satt där helt upprympa av skräck i soffan med varsin kudde över ansiktet lite då och då. Bara mysigt! Bra avslutning på sommarlovet. Haha nej förlåt hurrni, Ellen och Engelina, jag måste få erkänna en sak för er! Igårkväll när ni cyklade hem så följde vi efter er en liten bit, okej, vi sprang efter er en liten bit fast en annan väg då. Och det var jag som skrek detdära!

Haha vi andra hade jättekul åt det för ni trodde att det var någon helt annan galning som sprang efter er. Nu vet ni. Och resten av mina kära små bloggläsare!


Jaa.. Imorgon börjar skolan, en vecka senare än er vissa och kanske till och med 2, och samtidigt som er vissa andra. Ska nog bli skönt på sätt och vis, att få träffa alla. Men när man hör prov..... matteeeee.......britt-ingeeeeeeeer... eka i skallen så vill man bara gömma sig någonstans. Men vafan! Jag kommer klara det galant hurrni.

Och ikväll då är det match. Fast jag ska inte vara med för jag skulle vila enligt min tränare (?) :S
Så jag ville följa med och kolla. Men självklart ska pappa åka med Lotta, som har fullt i bilen nu och ååh super. Så jag får väl stanna hemma och äta pizzzza med resten av familjen. Sedan vet jag inte riktigt än. Jag måste välja kläder till imorgon också.. Och duscha.. Nä nu ska jag ner och säga hejdå till kusinerna som skulle på sin första friidrottsträning nu. Gulligt värre.

GLADA SMEK!!!! / födelsedagsbarnet

14 år idag då fanz!

Jag ska påbörja detta inlägg nu. I tid liksom. Får inte missa det. Klockslaget alltså.
Prick kl 00.00 ska jag spara och publicera!

FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG TJALALALALAAAAAAAA! :D

dont forget my birthday tomorrow små barn

Hej älskade!

Nu har jag inte bloggat på ett tag. Jag har heeeelt enkelt inte orkat.
Har inte riktigt tid idag heller. Ska städa & fixa lite tills ikväll då tjejorna kommer för att gratta mig i förskott. För jag fyller ju år imorgon! Och det är jävligt mkt värt att nämnas. Så ni älskade läsare, ska gratta mig imorgon. Göra min dag ännu bättre! Punkt där.

Igår var jag med Ellen och Jossan, vi lodade på ett tag sedan bakade vi en kladdkaka i en sockerkaks form. Gott vill jag lova.
Efter det drog jag mig hemmåt och var med Linn på kvällskvisten. Vi gick ut för att möta Matilda, Emelie och coolStephani i wi. Varför riktigt vet jag inte.. Vi hängde runt där lite, grymma som vi är. Och Stephani kissade i en rondell mitt i Alnö centrum. Hon ska också alltid vara så klockiz. Klockiz Stephani ska jag börja kalla hon istället. Hon lyckas allt för bra med mycket den bryyden. Sedan gick jag och Linn hem, hon följde mig en liten bit eftersom jag är så mörkrädd. Heeehe.

Och idag var det uppstigning kl 08.30 eftersom att jag skulle träna med 94orna. Jobbigt var det iallafall.
Nu har jag duschat och sitter i vardagsrummet och kollar lite på OS. Nä nu bytte pappa kanal till nå reklam skit hur man blir smalare, "åh vad bra" sa han när man fick se hur mycket smalare personer hade blivit. AAaaaadu pappsen.


Nej nu måste jag upp till rummet och välja kläder på vad jag ska ha på mig idag.. Hmm.. Alltid samma problem.
Men ni vet nog hur det är. Känns som att hela garderoben svämmar över men ändå hittar man ingenting att ha på sig :p

smek / a-a-ajda

matchresultat och ett stycke illamående

HEJ mina små juversugare!

Kom hem från matchen för ungefär.. 25 min sedan. Är verkligen döslut. Mådde skitilla efter matchen, och det berodde nog på för lite sömn och för mycket spring. Aj aj. Men nu mår jag bättre, tror jag. Ligger på rygg som en död liten hund i soffan och hoppas illamåendet försvinner helt så fort som möjligt. Jaaaaaaaaaaaaa, men ni vill väl troligtvis veta hur det gick också? Eller?..

Ikväll ska jag väl bara ta det lugnt. Eller skulle jag till Linn? Vaaaaa?
Jag tror jag nyss vad med om en liten black-out.. Jag skulle visst till Linzo! Vi kom ju överäns som det förut. Men jag funderar på att lämna henne. HEHE Linn, det är slut!!

..........Schhhämta.
Dock inte om att jag kanske stannar kvar här hemma.
Jag gillar liksom ställningen jag ligger i nu. Jag stannar nog såhär hela kvällen.

Hahahah måste bara berätta vad Emma sa innan matchen på uppvärmningen! Lite klockiz hon jämt ska vara då.
Det var såhär att vi (alla i laget) stog i en ring och "trixa" till varandra, så åkte bollen åt sidan. Så sprang Emma efter den, och då kom 2 utlänska killar, mörkhyade asså, fast jag tror dom var svensk ändå.. Iallafall så passade den ena mörkhyade killen bollen till Emma, och utan att tänka sig för sa hon: Thank youuu..

Precis som att han inte skulle förstå ett "tack". Haha emma emma emma.. Jag gillar dig jag:D
Nu ska jag slå en liten pling till Linn, ciao.
Ja juste! Vi vann med 1-0. Congratz till oss =)
/ii



tråkväder

Hej älskade.


Just nu spöregnar det utanför fönsterna. Hör verkligen hur det slår ner diskret mot altantaket. Ser det gör jag också.
På ett sätt njuter jag litegrann, jag menar, jag sov igenting inatt. Ja, inatt igen. Så jag har legat i soffan hela dagen under täcktet och lyssnat på ner det droppat ner från himlen.

Och på ett sett hatar jag att det regnar. Jag ska ju spela match ikväll!! Kommer gräsplanen bli avstängd nu pga att den är dränkt? Kommer vi få spela på sveriges sämsta konstgräs plan idag igen? =( Aja, hur som helst får vi hoppas på att allt funkar som det ska för mig även om kroppen kanske behöver lite mer vila.

När jag var liten gick vi, ironiskt nog, till en doktor för att kolla om det vad något fel på mig eftersom att jag aldrig sov på nätterna. Han svarade bara att vissa barn behöver mycket sömn, andra nästan ingen alls. Jag är tyvärr ett litet barn som inte behöver någon sömn alls. Näääe ibland är livet inte rättvist..

Har samling om 1½ timme så jag ska nog slänga i mig lite käk nu.


smek / ajdy




little thoughts i have, nu ska ni få höra!..

Tjenis.


Kom nyss hem från en wild night ute på lilla Alnö centrum med Sandra!!
Nej jag bara skoja. Vi var först och tog en pizza, vesuvio med paprika *mUumS* sedan gick vi upp mot Statoil för att köpa varsin chokladkaka. Var precis det som behövdes efter en fotbollsträning kan jag säga. Very nyttigt.

Det är såhär.. min pappa är väldigt nyttig tycker jag. Han äter inte smör, bara ibland, äter inte godis, dricker inte dricka, köper bara grovbröd, gör alltid någon slags grönsak till middagen osv. Ja visst är det väl bra. Men så för ungefär 1 vecka sen bestämde jag mig för att starta ett nyttigare liv, bara sådär liksom. Så för att impa lite på pappsen min så berättade jag det, att jag skulle tex försöka undvika att dricka läsk, bara äta godis på lördagar (ehhm..), ja och såna saker.

Höll det? Nej.
Brukar mina små löften hålla? Nej.

Vad är det meeeeeed miiiiiiiiig? Varenda jävla människa jag vet som har haft små löften håller de (nästan) alltid!
Som min kompis Ellen, hon har inte ätit godis eller druckit läsk på 2 år. Ok, hur fungerar tjejen?! Fungerar hon änns i huvudtaget? Hehe.. he.. OKEJ ELLEN! Jag erkänner: jag är bara aviz.. avis avis avis.

MEN samtidigt stormtrivs jag över att bara vara jag. Som jag skrev i förra inlägget liksom. Samma gamla vanliga Ida.
Jag tror det är så för många människor. De intalar sig själva att den och den personen är så bra på si och så. Sen försöker de också bli det, men folk märker det. Dom framstår bara som osäkra och ganska falska personer.
Sedan förstör dom också för sig själva, för försöker de vara bra på en sak som de inte är så slutar det ofta dåligt i såna situationer. Dom måste ju liksom fortsätta vara sådär bra på att rita, fortsätta låtsas att man äääälskar att rida bara för att man ville vara som dendär coola Sara som är bäst i skolan på att rida, och det var också därför hon är så poppis.
Äntligen slutar man försöka men samtidigt har man mist några kompisar som kommit på att dom bara varit falsk.

OCH så får det verkligen inte bli för mig. Därför ska jag nog fortsätta vara onyttig. Eller. I smyg kanske..

mystiskt smek/ i.......d.a




i'm free, and i'm festis

GOD EFTERMIDDAG.

Här är det full rulle! Radion på och jag steker köttbullar och gör lite nudlaaar med biffsmak. Är super hungrig. Bara levt på 2 prickigkorv mackor idag hitills + ett litet äpple.

Mer jag har gjort idag hitills är, varit med Cissi i 30 min här hemma sedan har vi varit och solat. Jaja, jag övervann faktist min skräck över hudcancer igårkväll när jag låg i sängen och googlade lite om hudcancer. Behövde fakta! Fick fakta! Fick lugnet. Känns bra. Dock solade jag med bikini-överdelen också idag, ville inte bränna mig mer. Hehe.

Ellaaa..Ellaaaaaaaaaaaaa.. ELLA ELLAAAAAAAAA!



Full rulle var de, full rulle! full rulle!
Ja hmm.. ikväll ska jag träna, innan dess lär jag väl bli sittandes här eller framför tv:n.
Nu är min mat klar!

HÖÖÖÖÖRS
/ii

är jag överbeskyddande? hehe.. *nErVös GiiRl*..

Hej gobitar.

I förrgår när jag solade (solarium) så brände jag mina älskade små mandariner. Jag är verkligen skär. Tillochmed värre än det! Jag kommer få hudcancer. Sedan kommer jag dö. I så pass unga år. Det är synd om mig.

Nä fy här sitter jag och tycker synd om mig, dock lite ironiskt medans det verkligen finns massvis med människor ute i världen som verkligen drabbats av cancer och är döende. Jag måste helt enkelt rycka upp mig och sluta tro så mycket jämt. Jag får ofta för mig att jag har fått små sjukdomar. Minst 5 gånger i veckan tror jag att jag har fått blodproppar i mina armar (vanligtvis är det träningsvärk). Jag brukar också tro att jag har fått blindtarmsinfektion då det bara är en liten gas.
Förra veckan hade jag brutit en tå, blivit blind på mitt vänstra öga, fått hjärninflammation & tix, ms, och även 2 blodproppar i högra armvecket.

Som tur är stämde inte nått utav det. Bara mina små inbillningar som vanligt! Hehe.
Och imorgon ska jag troligtvis sola med Cissi igen. Jag vet inte om jag vågar. Tänk om jag bränner min stjärt denna gång. Då kanske jag får hudcancer bara på stjärten och mandarinerna mina. Och det går att rädda mig, men endast om dom opererar bort bröst & skinkan. Gud vad hemskt. Vad o charmig jag skulle bli. Och o-flickig. Vilken hemsk tanke.

Såna här tankar kan dyka upp ofta i mitt huvud. Om jag ska göra någonting, ringa ett viktigt samtal eller så, så får jag för mig massa saker. Ibland helt idiotiska saker, men ändå möjliga! För mig då.. Vissa saker skulle säkert kunna hända, men det är enligt mig. Och vissa saker skulle kunna hända, det är enligt mina smarta friendz.

Men det jag har kommit fram till nu, genom att skriva detta inlägg är att jag måste sluta se det negativa i saker. Eller, sluta söka upp det negativa i saker.

Det jag ska göra mer är att sluta oroa mig. Sluta tycka synd om mig själv och istället ägna en liten tanke om de stackars aids-döende barnen i afrika osv. (Vad hjälper det dom föressten?!..) Och sen så ska jag, varje gång jag får ont någonstans tänka att det inte är något farligt. Att det kommer gå över snart.
Men tänk om det verkligen är något farligt då!!
Äh, jag kommer ingenstans med detta, kanske lika bra att jag fortsätter vara jag?.. Samma, gamla, vanliga överbeskyddande(och coola) Ida.


ett desperat litet tal!:)

Morn morn.


Vet ni? Jag satt och kollade igenom gamla bilder på denhär datorn. Eller gamla och gamla, sen i höstas ungefär.
Och då såg jag! Mina gamla favorit-örhängen.. Det är seriöst den bästa och accessoar jag har haft!
SÅ hände det. En mörk och kall vårnatt, någon gång i april var jag hos.. Linn. Det var många gäster den kvällen... Den gick hett till.. När jag kom hem satt endast 1 örhänge kvar........Hehe. Sen hittade varken hon eller jag det andra örhänget igen.. Just varför just dom var dom bästa, var för att dom var coola, braiga och dom och jag har vart med om så mycket tillsammans! Åh nu kommer tårarna alltså. Närå men det låter som att jag för ett tal på pappas 40års fest.
 
Det roliga är att dom var köpt på h&m. Men h&m är ju en cool affär. Med coola accessoarer.
Jaaaa jag saknar mina örhängen jag.






på annas begäran då..

Ok. Det här är nästan lite läskigt.




Hahahahahaha det är bara fult.



wow! jag uppdaterar!

Kära dagbok.

Bäbisar......Oaktiv. Fortfarande! Att jag äääääär! Skärpning ida.
Förlåt hurrni. Men nu ska jag blogga oftare. Är bara så himla trött, det är 1 vecka kvar av sommarlovet innan skolan börjar. Dessutom är det världens tristaste väder här hemma. Visst är det mysigt med regn! Iallafall när man nyss har vaknat och ligger där i sängen och kurrar medans regnet slår ner mot fönstret. Men inte nu på sommarlovet. Speciellt inte när det bara är 7 dagar kvar. Så det blir mest lata dagar framför tv:n eller med näsan i en bra bok.

Igår var det uppstigning tidigt
för min del eftersom att det var distriktslagsträning med fotbollen(F94) och jo, gick det väl ganska bra. Senare på dagen kom my crazy little Linzo så vi umgicks lite. Och på kvällen åkte jag på innebandyträning med distriktslaget (F93). Det gick också bra! Tur det.


Och idag har jag äntligen solat lite. Jag får ångest efter det. Ångest & jag tänker: "hudcancer...hudcancer... HUDCANCER IDA!" Tänk om jag får det. Sedan dör jag. Såhär pass i mina unga år! Åh mitt tonårs-hjärta dunkar nervöst. Någon där ute som kan köra lite pepp-talk med mig? Sandra, mitt moraliska stöd ni vet, är så jävla dålig på det. Du har fått sparken nu Sandy. På matchen sist kände jag mig super-otaggad, så jag sa åt henne att tagga upp mig lite. Gissa vad hon gör? Kommer med nån oseriös skit. INTE BRA!

Så! Ni riktigt seriösa där ute, kom med lite pepp-talk.
HAHA jag tror jag just gjorde mig själv på bra humör igen. Jag är så jävla kär i mig själv!!




/i

en seg dag var det

ÄLSKADE NI.


Jag har känt mig väldigt oaktiv de senaste dagarna. Kan bero på att jag är lat. Kan bero på att jag har haft för mig andra små saker. Men nu sitter jag här i skrivande stund. Sååååå.. jag vet inte riktigt vad jag ska berätta för er.
Sitter i vardagsrummet och ser på fotboll. Och jag är riktigt sol-sugen nu asså. Jag måste sola. Måste bygga på risken för hudcancer. Måste. Måste. Måste. Känns som ett litet beroende detdär. Inte för att jag brukar sola solarium. Jag brukar endast sola med hjälp av det fina eldklotet vi har.

Men eftersom att det verkar vara slut på sveriges korta, osoliga sommar för detta år så måste man ju pallra sig till solariumet och bygga på sig en ny fin bränna. Och lite fräknar... Eller hur?

Och runt klockan 4-5 idag ska jag och la familia åka till mina kusiners familj ute i Haga och bli bjudna på mat. Mycket trevligt! Därför har jag nog inte tid för solning.. Ok, nu ljög jag. Jag har nog tid. Men vet inte om jag orkar.
Har en såndär seg-i-huvet-och-kroppen- dag idag..

so long

not okeeaaaaaaay med mitt ben. Inte ok, inte bra.

HEJ!...

...säger jag glatt samtidigt som jag stör mig så in i helvete på min vad. Jag har damp ryck i vaden! Ni vet som man kan få under ögat? Eller det kanske bara är jag som får så när jag är trött.. Nu är det min vad som rycker hela tiden. STÖRANDE.

Idag ska jag vara med Cecilia på Birsta en sväng. Jag är fattig, men pappa är skyldig mig en hundring som jag tänkte ta tillbaks innan jag drar. Låter bra! Kanske kan fynda en snygg tröja på Monki iallafall. Nu röck det igen. Igen. Hela tiden.

ÅH NEJ är klockan så mycket?
bäst jag hoppas in i duschen!

smek / iDahoE


Jag är på världens ret-humör idag! HEHEHE passa dig, ceciliaaaaah liiiiiindh.
Ända bilden jag har på mig och cissi. Kom och tänka på det nu.. hmMMmM


jag har ont under mitt nyckelben? heheeeeeeee

Tjabba.

Kom precis hem från matchen.
Och vi förlorade med hela 1-2. Men vi spelade riktigt bra och hade kul ute på planen. Synd bara var motståndarna lika bra som oss och då går det inte alltid som man vill.

Ikväll ska jag bara hemma
och ta det lite lurre. Behövs det! Vill jag ju lova. Och imorgon.. Jaa imorgon?
Det är selångermarknad här i lillstaden våran. Men jag tror inte jag ska gå. Vafan gör man där igentligen? Det finns bara massa små-plock-skit-saker och langos. Och osäkra karuseller. Och kåta fyllon. Och småfjortisar.

Nä jag drar nog till birsta istället och kollar efter något fint. Även om jag inte borde, har en känsla av att min plånbok säger nej till det. Imorgon får någon av mina allra bästa små barn bli offer för en shoppingtur!! Men det överlever dom. Dom älskar shopping lika mycket som jag. Men jag tänkte mer på att det är mig dom ska gå med.. Hmm.. Cissi burkar uppskatta det iallafall! Åh lilla söta cissi..

Nä nu ska jag äta en macka.
Min..mage..kurraaaaar..

klapp / ida

hoppas ni förstår vad jag menar!

Hurrni.

Hur vill ni att jag ska skriva? Jag har fått 3 kommentarer nu de senaste 2 dagarna som lyder i nån slags stil med:"Du skriver typ som Hanapee" eller "Du kopierar fan allt från henne, blablabla".. NU ska jag förklara för er, mina mest oförstående och trögaste fanz!

Om ni klickar er in på Blogg.se och skrollar ner tills du kommer till de "mest aktiva" bloggarna eller bara till "senaste inläggen",sedan går du in, blogg för blogg och läser deras senaste inlägg. Du kan även gå in på Devote.se och läsa massa bloggar där. Nu ha ni hittat ett mönster. Ett mönster. Nästan alla bloggar ser likadan ut om man går på hur de skriver.

"Idag har jag varit på stan och tog en fika med Malin, det kostade 120 spänn men det gör inget. För "Malin" är världens underbaraste kompis som man, även ni, skulle göra allt för. Sedan måste jag ju bara berätta för er mina älskade läsare, jag köpte mig en väska idag från louis vuitton, en likadan som Tyra Banks har!! (Iallafall en kopia på Myrorna för 50kr.) Hmm aja, nu ska jag gå ut och knäppa lite kort på mig själv och massa träd:) lägger ut lite bilder sen hur det blev. Puss <333"


Självklart finns det massor av andra bra bloggar som inte alls baseras på såntdär. Men det jag ville försöka få fram är att, jag vill inte vara som en av dom i mängden. Och ni som har kommenterat som ni har gjort känner inte alls mig. FÖR ni som känner mig vet att jag inte kopierar Hanapee som vissa påstått. Visst, man borde ju kunna ta lite kritik. MEN. Det finns så jävla många idioter där ute som inte gör annat än att analyserar och pekar 24/7.

Och om det nu skulle vara så
att ni tycker att jag kopierar från massa jävla bloggar så kan ni hålla det i era smutsiga små munnar. För jag vill inte höra. Jag hoppas det är ok med er. Och om ni nu skulle störa er på det sätt jag skriver så måste det ju vara jävligt mycket slöseri med tid att läsa någons blogg som man inte behöver besöka om man inte vill.

En annan sak som också är väldigt mycket slöseri med tid är att slänga in taskiga kommentarer. Vad vinner ni på det?!
Jag syftar inte bara på min blogg då. Det finns många bloggar jag läser varje dag. Många kommentarer man ser överallt som: "fyfan vad tjock du är" eller "du äcklar mig, vill spy.." osv osv. Så jävla meningslöst.
Fyfan. Det är såna som äcklar mig. Ni är så jävla oförstående och meningslösa.

Men tillbaka till det jag menar, jag tar upp frågan igen för er: Hur vill ni att jag ska skriva då?
........................

jag drar!!

Kompizar!

..Det blev ingen innebandyträning. Med närmare eftertanke var det nog lika bra. Istället var det fotbollsträning för fulla muggar, den hade tydligen inte ställts in som jag först trodde. Skönt det, även om det är match imorgon. Jag har nyss duschat klart och fått i mig en tallrik med fil och crunchy müsli. Ska nog ta och pallra mig bort till Linzo för en filmkväll.

Ja, det gör jag nu på engång innan klockan hinner bli för mycket.

smek / i

gagaga cissi byt min blöjz=))))

Hej små juver.

Sitter nu här i mitt vardagsrum
tillsammans med Cissi och kurrar. Vi har nyss käkat lunch, hamburgare och krocketter. Så vi, iallafall jag, är proppmätt. Idag har jag nog inte direkt några planer för dagen.. Kanske innebandyträning ikväll.
Ja, ni läste rätt. I-n-n-e-b-a-n-d-y. Som jag inte har tränat på ungefär.. 4-5 månader. Men jag tänkte ändå bara gå dit och latja lite graaaann eftersom att innebandy säsongen inte riktigt börjat än.

Igår köpte jag mig en jeans jacka. Känner mig som en blond liten wannabe. Ja, som lilla Alexandra aka. Kissie.
Tur att jag är mellanblond då!!

Den bloggare jag stör mig allra mest på är just Kissie. Hon är nog stockholms största wannabe. Sorligt nog inser hon inte det själv och kallar sig själv för den näst största bloggaren i stockholm..sverige.. Ja ni kan ju klicka er in på hennes blogg själva i länken ovan och skaffa er en egen uppfattning!

Åh-åh-åh!! Världens mest underbaraste och snällaste mamma har köpt dendär koft-jackan åt mig nu!! TACK MAMMSEN, du är bässsstiz.

Nu ska jag kolla vart Cissi tog vägen med lillsyrrans favoritklänning.

Adjö.



Brolle - det är hon.

Hallååå-h.

För en stund sedan så spelades låten
som jag har som rubrik på radion. Det är sjukt att en låt kan väcka så många känslor. Lite märkligt att en låt kan få en att se minnen, bilderna framför sig. När man har hört på låten som får en att känna sig såhär i ungefär 1 minut så vill man bara börja stor-böla. Man vill ha någon där som kan tycka synd om en. Man vill ha dendär personen nära sig. Och just sådär ensam har man inte känt sig på ungefär 3 år. Så slutar låten, och allt blir som vanligt. Jahapp, det var väl de.

Samtidigt vill man få den känslan igen. Det var som att "han" sjung tillbaka mig.

Det jag tycker är allra märkligast med
just denna låt är som att det är Brolle som sjunger till mig. In i mitt hjärta lixom.
Det är Brolle jag skapat alla domdär minnerna med. I hjärnan där jag letar minnes-bilder finns bara Brolle. Och jag. Och det vi har gjort. Sedan efter ett tag blir jag liksom lite wakey-wakey och tänker: Skärpning. Det är inte Brolle. Bara en jävla kopia av han som jag tyvärr tänker på nu. En till märklig sak med den låten är att texten stämmer in riktigt bra med "Brolle Jr-junior" som jag kan kalla han. Alltså, det skulle kunna vara han jag menar som sjunger den.

Efter låten kan man inte sluta fundera.
Hit och dit. Varför blev det så igentligen?
Men jag vet själv att jag borde ha gått vidare. Även om känslorna svajat lite som jag inte alltid velat efter han så vet jag att det är över. Det har varit det alldeles för länge nu.. Så kommer denna jävla låt. Mm-Mmm-Mm säger jag bara, inte!

Vilket tråkigt inlägg. Men jag behövde skriva av mig.

Förresten så har min statistik ökat nästan 3 gånger mer än vad det brukar vara!! Fortsätt så loverz.
"Utan er finns det ingen blogglust. Det är tack vara er och blablabla..." Som Stina-lee skulle sagt!

kärleks smek / i




bara 2 veckor kvar?

Dear diary.

Idag for jag in till Birsta city med min lilla vännina. Jag shoppade en snygg tröja på Monki och ett par typiskt ida-örhängen från Six. Fast det var meningen att jag skulle kolla på present.. Som jag har gjort nu alldeles för länge.. *NerVösT fNiSs*. Jag får göra det imorgon istället när jag ska in till stan.

Ååååååååååååååååååååååååååh. Ni vet en såndär vit-guldig tröj-jacka på Gina?... säg ja! Ja. En sån vill jag så gärna ha. Kollade idag inne på Gina men självklart hade dom inte kvar den. "Kolla inne i stan istället =))))))"
Men ta dig. Dom hade den där för ungefär 1-2 veckor sedan = slut nu. Köp en sån åt mig till födelsedagspresent!!! (24 augusti) så ska jag tacka och bocka för dig månaden ut!! + En månad till om det behövs!


Idag är det den 11. Det är exakt 2 veckor kvar tills skolan kör igång igen. För typ en kvart sedan när jag sprang in i köket för att hämta en persika så kändes det verkligen som att det var skola imorgon. Fick värsta flash-backen. Lite läskigt sådär. Vill att skolan ska börja, vill träffa dom i klassen igen. Vill inte att skolan ska börja, har inte tid med pluggandet.
Känner ni som jag gör? Lid med mig. LIIID.

Nu ska jag göra mig en kopp te.

 / ajdaho



Gårdagens outfit. Lägg dock inte märke till fingeravtrycken på spegeln...



känns bra att mitt konstiga jag försvann i sexårs. =)

Tja friendz.

Igårkväll var jag hos min chic Linzo. Vi tillbringade en stor tid framför våran 3:dje partner datorn.. Sedan sov vi. Linn somnade först som vanligt. Tycker det är tråkigt att jag alltid är den som somnar sist?! Alltid. Dessutom så ligger Linn och damp-rycker lite då och då precis när hon "somnar in". Och varje gång så fnissar man till lite. Då tar det ju ännu längre tid att somna.. Det är nått jag och John-blund inte kan komma överens med. Så har det alltid varit.

Ända sedan jag var liten har
jag haft svårt för att somna. Jag har små minnen sen jag var liten om just det faktist. Rätt många när jag tänker efter. Oftast läste mamma eller pappa en godnatt-saga sedan sa dom godnatt osv. Sedan skulle jag försöka somna då, men jag bara låg och vred och vände på mig. Så jag tände lampan och tog fram mina favvo-gosedjur Vovva och Gullan + massa hårgrejor. Så satt jag där och friserade dom i ungefär 1 timme. Sedan kunde jag sova gott.

Härligt att ni fick en liten
inblick på hur jag var som liten...

....................................................




Just nu sitter jag och mammsen i vardagsrummet och ser på OS. Det är simmning och repris.
Och jag har trååååkigt. LINN SKA RINGA! VI SKA HITTA PÅ NÅGOT SPÄNNANDE. NÄR SKA DU RINGA LINZO??????? ring...mig...jag........dööööhhhrrr.


  Också jag mina brillz.. I look smart...


smart klapp!! / ida

jag behöver muntras upp, muntras uppuppupp

Helo.


Idag är det städdag för mig
. Det innebär: Plocka undan kläder, alla saker på byrån, alla saker på golvet, dammsuga och dammtorka. DET KOMMER TA ÅR!! Jag hatar att städa rummet. Men man måste ju få det gjort.. känner att städning inte riktigt är min kopp med te. Ok, detdär tog jag av Hanapee. Nu fick hon lite extra reklam också. God for her.


Släng in en kommentar
och gö mig på bättre humör. Det är nu jag behöver det!!!!

öm kyss/ ajdaho

så är det fanz, luta er bakåt och lita på mig!

Hej älskade ni.

Jag är otroligt glaaaaad. Typ ovanligt glad! Sitter här hemma i vardagsrummet med laptopen i knät och tv:en på, samtidigt lyssnar jag på på musicaahh. Dock är det kallt om näsan och fingertopparna.
Om jag fryser, så fryser jag i första hand om nästippen och fingertopparna. Lite roligt jag vet. Men vad förväntar ni er?
Hela jag är så komisk!!

Men samtidigt så är jag jävligt smart.
Visste ni att jag hade glasögon? Iallafall framför tv/datorn och när jag läser osv.. Det gör att jag ser väldigt smart ut. Jag gillar att se smart ut. Ja, men än vad jag är alltså. Det ger liksom bra intryck på folk. BRA INTRYCK. Det gör nog jag, tex när folk träffar mig på stan. Det sorliga i det hela är att folk som inte känner mig, känner inte mitt riktiga jag.

Är det kanske bra? När det gäller vissa folk kan det vara bra att folk inte vet hur dom igentligen är. Men samtidigt, är det nog inte bra. Man kan ju bli riktigt besviken, om dom bara låtsas varit sådär intresserad. Bara låtsas vara sådär snäll eller gullig.
Ni måste se upp med dethär små barn. Jag är eran mamma. Och det finns så mycket falskhet där ute. Så många falska människor.

Ok, vart vill jag komma? Det viktigaste tycker jag är att ni vet att ni alltid kan räkna med den smarta, pålitliga, roliga, snygga, coola och reko- tjejen. Alltså MIG!


..........................





du är tokig ida. du är helt relaxad.




Hej små pungslickare.

Idag har jag spenderat 4 timmar av dagen hemma hos Stephani. Vi var ute och tog lite bilder med hennes nya systemkamera. Det var nog just då som jag insåg hur lite sådär.. cRaZyy jag igentligen är. Stephani kallade mig galen. Själv går det inte riktigt att hålla med.. Eller? Jag vet inte själv. Ibland kanske det hettar till i mitt humor-rika jag och jag blir helt galen. Jag ställer mig där på Luleåvägen i Granloholm och drar byxorna ner till fötterna, tröjan över huvudet sedan springer jag runt och skriker: "STEPHANIIIIII, VAR ÄÄÄÄR DUUUU?" Gick det kanske över styr?..

.....................................


Nejdå fanz, jag ljög. Så skulle jag aldrig göra! Pjuh tänker ni och andas ut. Jag vet att ni älskar mitt crazy jag. Men även att ni inte vill att jag ska välta staden upsidedown. Så jag kan inte göra annat än att nicka och lyda!

En liten tanke som nyss dök upp i mitt huvud är att, gillar killar oss relaxade tjejor? hehe. RELAXADE!
Då syftar jag verkligen inte på dom som aldrig släpper en fis, aldrig skämtar, alltid har allt på sin plats, och är så ordentliga så hit och dit. Vad tror ni? En som gillar mitt beteende är iallafall min lillasyster. Hon tar efter mig mer och mer var dag som går. Allt mer störande blir hon, men samtidigt underbarare :')


Nu ska jag äta en macka, senare borsta tanden.

kram/ ajdohohoho





Jag lättar på mitt hjärta

Hej fetton.

Detdär insåg jag precis att jag kanske ska sluta med att skriva. Alltså, hej fetton. Dels för att jag låter som en ensam,desperat och självmordsbenägen tonåring, eller dels för att det låter som att jag är en såndär tjej som pekar och analyserar 24/7.

Men
jag är inget utav det! Jag bara älskar att ta till med såna ord liksom. Fetton. Juver. Bajs.
Sån är jag. En "sån" som inte Blondinbellas blåsta pojkvän inte gillar. Men det gör inget. För ni älskar mig. Och mina ord. Och min personlighet. Och att jag är så självgod. Ni älskar bara mig. Mig! MIG!

Hahahahahahahahahahahaha jag HATAR människor som är självgoda. Det gör min kompiz Stephani också. Jag tror vi just tänkte på samma person...................................................tystnad................................................


På tal om
Stephani, jag ska dit idag. Så fort som möjligt faktist. Men jag är seg som vanligt. Har inte fått i mig någon frukost än heller. Så det kanske är bra. Om. Jag. Pallrar. Mig. Iväg. Till. Köket. Och. Gör. En. Macka. Eller något sådant.


kram till er mina små fetto-bajs-juver. / ida


Helo there stephaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ja må hon leva,ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade ååår! osv..

Helo.


Och godmorgon? Idag var
det första dagen på hela veckan som jag verkligen har sovit ut. Jag sov hela 11 h!
Så idag är jag piggelin. Jag ville inte skriva detdära igentligen. Piggelin alltså. Det får mig att alltid tänka på nära jag var liten, innan matcherna då alla vi tjejor stog i en ring och "taggade" så kom pappa och klappade mig på axeln och sa: Är du PIGGELIN?! Och jag tyckte såklart han var jätte pinsam. Så jag svarade bara: mhh..jaa... Han brukade göra så ofta. Lika pinsamt varje gång. Piggelin, det lät så töntigt.

Eller som dendär gången innan match, på en cup, så satt vi alla i omklädningsrummet och gjorde oss i ordning. Då sticker pappa in huvudet och säger: HAR DU KISSAT IDAAAAA? Hehe det gillade vi!
Men. Jag älskar min pappa. I do!


Ikväll är det match. Min kropp är trött. Jag är piggelin.
Och idaaaaag.. fyller Matilda 14 år, grattis fina du!!

Förresten!!!!
Vi är klar med min brors rum uppe nu som vi har hållt på att gjort om lite.. Så nu sitter jag för första gången på typ 1 månad vid en riktig dator. Vadå riktig? Alla datorer är väl det. Men jag menar, inte vid en bärbar!
Aaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Jag gillar't.


...............hörs!


cool little fjortiz now


någon mer än jag som känner såhär?

JAG VILL HA HÖST NU!!
Jag är less på denhär sommaren. Kan man änns kalla det sommar? Att det har varit en riktig sommar alltså? Nej det är inte vad jag tycker iallafall. Jag menar, det har inte alls varit bra väder. Jag hade det supermysigt nere på Öland, och i en vecka till när man kom hem. Men det känns inte riktigt att det har varit mer än så.
Tänk alla fina färger. Stora puffiga halsdukar. Vantar. Löven.
Det är så himla mysiiigt. Vill ha höst nu.
Och det är inte långt kvar tills dess!






konstantin den store säger; congratzzz!

Its morning and the sun is shining on Sandys window. Today.. its not a day like the other days..Its...
CECILIA LÖVGRENS 15-ÅRSDAG!

Ja må hon leva,
ja må hon leva.
ja må hon leva uti hundrade år!
Ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva uti hundrade år


Och när du har levat,
och när du har levat,
och när du har levat uti hundrade år,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas på en skottkärra fram.




Just nu befinner jag mig i en annan galax
, en annan tid, ett annat rum. Jag är hos Sandra Forsberg. Vaknade upp här i morse liksom. Tänkte att det är väl lika bra att stanna kvar då.. Igår smed jag en av mina planer till Sandra igen. IGEN säger jag och gnider händerna girigt. Det var såhär.. Jag skulle sova på en madrass på golvet, nedanför hennes säng. Då sa jag med min mjukaste stämma och mina tindrande små ögon: Sandraaaa... kan inte du komma ner och klia mig på ryggeeeen? *BLINK BLINK* Men åh okej då, svarade hon. Efter ett tag slutade hon. Går preciiis enligt planerna  tänkte jag. Sedan somnade hon. Brevid mig, på madrassen. YES, THE BED IS MIIIIINEEEEE!! Planen slutförd. Sedan sov jag gott där all night long.

Nu i denna galax, denna tid, detta rum. Ska vi gå och dricka te. Och äta en macka. Förhoppningsvis! Jag är ju hungrig!
Iallafall så blir det kalajs hon cissi senare, ska dit en sväng på dagen och gratta henne.. Sedan är det träning igen ikväll.
Nu vet ni ännu en gång hur en dag i mitt liv kan se ut.

klapp på huvudet / i


 


 


TJA..

..vänner.. ovänner och ni andra.


Just nu befinner jag mig i gangsta Granloholm! Hos Stephani med den fina kjolen!
Så är det. Stephani missade 4a bussen som jag satt på förut så jag fick hoppa av och gå ner och möta henne. I värmen. Jag höll på att dö. Snart ska jag hem för jag har träning.. Kanske ska hit ikväll igen, om jag orkar :p


nu orkar jag inte blogga.
SO LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONG
....................

lite bilder sen cupen!


1. VINST FÖR FULLA GUBBAR! 2. Ingen var speciellt glad efter finalen...kan ni hitta mig? haha!. 3. Innan finalen, mitt och linzos kanonsätt att tagga. 4. Lite måste man ju spexa till det. 5. Linns super nickar! Kanske inte syns så väl, men kolla noga, hon står typ böjd...



HIGH FIVE AJDA! semivinst här vettu.

Ok, godnatt nu små fanz. / ida


kvicka jag

Hej!

Idag var jag i staden som sagt. Köpte fint svart tyg och svart spets till den blivande klänningen! Dock ska mamma hjälpa mig.. Kanske lika bra eller vad tror ni? ;) Träffade Ellen Jossan Engan och Astrid på bussen så jag gick med dom, fast inte astrid efter a while. AMAGAD, MY LITTLE CRAZY FANZ.. I HAVE SEEN HANAPEE IN THE CITY TODAY, SHES TOTALLY GORGEROUS! Där lät jag som en sådär äckligt jornalist-smörig typ. Inget fel med det. Köpte inte bara tyg utan också lite presenter.. Till Cissi, och Matilda. Men vad det är... återstår att se! Dessutom köpte jag en snygg sjal idag. Love it.


HAHA oj. Jag påbörjade dethär
inlägget typ kl.. halv tio. Kom på att jag satt och bloggade nu.
Det fick bli det sista för idag som ni får veta vad som händer i mitt liv.

snällt famntag / ajda

förlust igår. men still happyyyyy, DONT worry lixom hehe avslappnad tjej ju

Hej fanz.

Vi kom 2a
. Vi hade matchen och spelade bättre än dom. Förlorade på ett självmål, bra sandra forsberg!! Nä men det var på en hörna som sandra skulle skjuta bort och då blev det typ sneträff. Dessutom hade vi massor av bra lägen vi kunde göra mål på. Jaja, slutresultatet blev alltså 0-1 till selånger. Men jag har haft det kul under cupen och vi har spelat bra alla matcher, det är väl det viktigaste!


Ooooooooch..
nu är det slut med fotbollssnacket. Jag lovade ju. Därför kan jag börja skriva något som är roligt. För er alltså. Såhär nu på morgonkvisten känner jag att mitt huvud inte är på topp-trim, inte heller efter helgens matcher.. Hmm..

Förresten! Igårkväll innan jag skulle lägga huvudet på kudden så satt jag och skissade lite. Ja tyck om ä. Som donkens fresch reklam lyder.. Iallafall så ritade jag en klänning jag så hemskt gärna vill sy. Funderar på att åka in till staden idag och köpa hem lite tyg. Synd att jag inte har en såndär.. nånting på S.. Såndär som kopierar in till datorn från ett papper, vad heter det?! Synd att jag inte hade en sån iallafall :p Då hade ni fått sett den.

Nu ska jag dricka te och äta ostmacka.

kram / Im


Såhär brun blev jag i år.. Lär väl inte komma så mycket mer sol nu?:'(

mittnorden final

GODMOOOOOOORGON.


Jag har varit uppe med
tuppen i 2 dagar i sträck nu pga att det är mittnorden. Men idag kunde jag igentligen fått sova hur länge jag ville, ska inte spela förns kl 2. Men det är ändå bra att komma upp i tid, måste äta båda frukost och lunch.

Iallafall. Vill ni veta hur
det har gått då? Såklart.
Vi kom 3a i gruppen, fick spela kval mot Ifk sundsvall där vi vann med 2-0.
Dvs att vi kom vidare till kvartsfinal, där vi mötte någon lag på S... Där vann vi allafall med 2-0 igen.
Och sedan semifinalen då mot SDFF så vann vi med 1-0.
Då kan ni alltså räkna ut själva att vi är i finaaaaaaaaaal. Roligt va? Deras tränare (vill inte säga "vår") alltså alnös, kom fram när matchen var slut gråtandes och ba: TACK IDA, bra spelat!


För er som inte gillar fotboll och som läser min blogg får stå ut 1 dag till. Sedan blir nog mina inlägg lite intressantare även för er ;)

Nämen nu måste jag gå ner och äta lite frukost. Min mage pratar till mig..

stor kram / IDA

........

......MITTNORDEN. Är en cup här i sundsvall jag har varit med på varje sommar, så länge jag kan minnas.
Minns känslan innan match. Minns känslan påväg dit i bilen. Jag fick dendär känslan idag igen i bilen. Jag sa det till Sandra(som jag åkte med) att det pirrade i magen. Då sa hon: jag vet! det gör det alltid när man kör denhär vägen.
Sant där. Man längtade att få komma till sina lagkamrater, gör sig i ordning. Uppvärma. Sedan ut på planen med sitt lag och ha kul.

Denhär gången var det inte vårat lag som var med längre. Jag och Sandra fick spela med 94orna. Vårat 92-lag splittrades i höstas, folk slutade dels för att vi hade tillsammans med dam-jun bildat ett lag. Fy tusan vad jag saknar 92-laget. I do.


MEN! no sad faces here. Vi vann ju trots allt en match idag! Och en oavgjord. Känns kul att man ska kliva upp halv sju imorgon.. Var förresten på birsta idag efter matcherna och köpte present till ellen och jossan som fyller år imorgon. Jossan får sitt imorgon men inte ellen, för jag och ellen skulle ge varandra när jag fyller år istället, typ bytaaaaaaaaa...

nä nu ska jag
gå och tömma min blåsa.

puss and hug / ajdahooe


MEN CISSI. Glada miner sa vi ju! du ska jämt vara så udda-spexo.. höhö


RSS 2.0