lite förrvirrande inlägg. but thats the way i am, right now i guess.

Tjabba-aa-aaaahh

Jag är så jävla dum. Så jävla korkad. Gör bort mig för mig själv. Gör det svårare för mig själv. Förrvirrar folk, även mig själv.
Vad dethär handlar om kan jag tyvärr inte skirva ut på bloggen, skulle bli alldeles för personligt. Hehe oooh hemlighetsfullt där ida.. Men seriöst så måste jag få hjälp av någon.. någon som förstår mig bra och känner mig väl. Ja! Såklart jag syftar på min personliga psykolog Matilda! Hon är det. Bara mitt lilla psykiska stöd :')

Gårdagskvällen tillbringade jag först med Cecilia, vi såg på en film.. Mr.Woodcock elr vad den hette. Sedan drog vi iväg till Linn där några st var. Typ 15 minuter efter skulle cissi dra till taxin, så jag stannade kvar där en stund till. Och det är just här, där,då jag syftar på varför jag är så dum. Hehe nu skulle ni gärna vilja veta.. *ondskuldsfull miiiiin*

Och ja idag skulle jag igentligen åka till holm med cissi och bo där i 2 dagar, i hennes mormors stuga men det blev inte så, var tydligen så dåligt väder där borta. Men oj! Kolla ut folk, solen är framme och himlen har blivit blååå. Kanske tranviken imorgon då. Eller..just det...

...AMAGAD. Stephani tänker göra något hemskt med mig i morgon. Jag ska till henne, kl 3 på natten.. Ska smyga runt i hennes hus lite förrvirrat :"s-s-stephaniiii? ha-hallå?.." Sedan kommer hon bakifrån, tar mig för munnen och slänger in mig i nån läskig skrubb. Där kmr jag sitta. Livet ut. Rest of my lifeee.. HELT sant. Hon skrämmer mig. Dendär Stephani.

Solig kyss/ ajda


Kommentarer
Postat av: stephanijp

haha stackars lilla ajdahooe

2008-07-13 @ 15:10:59
URL: http://srjp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0